Fysioterapi

Hos MorsKrop.dk tilbyder vi specialiseret fysioterapi til dig, der er gravid, nybagt mor eller er mor på 30. år.

Vi tager altid udgangspunkt i dig og den historie, du har med dig. Vores tilgang til smerter er baseret på den moderne smertevidenskab, der ser smerte som en beskyttelsesmekanisme frem for et resultat af en skade.

Vi har mange års erfaring med følgende problematikker:

  • Smerter i bækken, baller/iskias, lænd, lyske, ryg og nakke.
  • Bækkenløsning - som nu kaldes graviditetsrelaterede bækkensmerter
  • Hovedpine
  • Gener efter kejsersnit
  • Frygt eller utryghed omkring delte mavemuskler
  • Fordøjelsesproblemer

Alle vores behandlere kan hjælpe dig med ovenstående. 

Vi behandler også underlivsgener som f.eks.

(Vælg enten Janne, Cecilie eller Kate, hvis du ønsker hjælp til disse gener). 

 

Hvad er GynObs fysioterapi?

GynObs fysioterapi er undersøgelse og behandling af underlivssmerter, smerter fra haleben og bækken samt inkontinens. Behandlingen omfatter gynækologiske problematikker, der relaterer sig til musklerne i og omkring bækkenet samt graviditetsrelaterede smerter og optræning efter fødsel.

 

Vi kan også hjælpe dig med:

 

Hvordan foregår en konsultation?

En 1. konsultation vil bestå af en indledende samtale. Denne samtale tager udgangspunkt i din historie. Det er vigtigt for os at forstå dig og det du kommer fra, for at kunne hjælpe dig mod det bedste resultat. Tiden for hvor længe denne samtale varer, varierer meget fra person til person. Nogle gange kommer vi langt alene igennem samtale.

Vurderes det relevant laver vi en undersøgelse og evt. behandling som kan bestå af manuel behandling/massage, akupunktur, akupressur (tryk), vejrtrækningsteknikker, instruktion i selvbehandling/øvelser. Måske anbefaler vi af brug af relevante hjælpemidler, hvis det vurderes at der er behov for dette.

Herefter laver vi sammen en plan ud fra dine ønsker/mål og behov med udgangspunkt i hvad der giver mening for dig i dit liv. Vi gør os meget umage med at løbende forventningsafstemme og sikrer at vi er på rette spor. 

Har du brug for GynObs-fysioterapi, får vi dit samtykke til at undersøge dig indvendigt (vaginalt) for at klarlægge eventuelle problemer/udfordringer, som er relateret ift. din bækkenbund eller underliv. Dette foregår uden brug af "stigbøjler" og instrumenter som du måske kender det hos din egen læge, og undersøgelsen vil derfor ofte virke langt mere afslappet for dig.

Du kan læse mere om gynobsbehandling her!

 

Tilskud til behandling

MorsKrop er en privatpraktiserende fysioterapiklinik, dvs. vi har ikke et ydernummer og derfor kan man ikke få tilskud fra den offentlige sygesikring via en lægehenvisning. Dette betyder selvfølgelig ikke, at du ikke kan booke en tid hos os, du er meget velkommen. Så tøv endelig ikke med at ringe til os for at høre hvad dine muligheder er. Klik her for at se priser og muligheden for tilskud.

 

Behandlere

Læs mere om behandlerne og deres baggrund her

Book en 1. konsultation her!

Passer ingen af tiderne dig?

Skriv en mail til os her! 

Eller ring indenfor vores åbningstid til 29 84 77 24.

 

Afbud til fysioterapi

Vi gør alt for ikke at aflyse din tid, derfor beder vi dig også om at gøre hvad du kan for at overholde din aftale.
Skulle du alligevel blive forhindret i at møde op til din aftalte behandling skal afbud ske senest dagen før kl. 12.00 på din behandlers mailadresse. Hvis ikke vi får dit afbud inden da, er vi desværre nødsaget til at fakturere dig med 50% af behandlingens pris, da vi ikke kan nå at booke tiden påny.
Ved udeblivelse betales det fulde beløb.

 

Gavekort

Giv en gave der vil falde i god jord! Se her hvad du kan vælge i mellem!

12 ugers online træningsprogram

- få sprød bækkenbund og stærk mor-krop!

12 ugers online genoptræningsprogram til dig, der vil have fladere mave, tørre trusser og vil være fri for smerter, der forhindrer dig i alt fra løbeture til at bære dit barn eller sex med din partner.

Er det her dig?

ReFIT online

Få gratis “Mine 5 bedste tricks til en velfungerende bækkenbund”

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev.
Bare rolig! Ingen spam.
Kun underholdende nyhedsbreve fyldt med tips og gode råd til dig og din krop, hvad enten du er gravid eller har født for mange år siden:)