Fysioterapi

I klinikken kan vi alle hjælpe med følgende problematikker:

  • Smerter i bækken, baller/iskias, lænd, lyske, ryg og nakke.
  • Bækkenløsning
  • Symfyseløsning
  • Hovedpine
  • Arvævsbehandling efter kejsersnit
  • Delte mavemuskler
  • Fordøjelsesproblemer

GynObs Fysioterapi

(vælg Cecilie M eller Kate):

Hvordan foregår det?

En 1. Konsultation vil typisk bestå af en indledende samtale, undersøgelse, behandling herunder manuel behandling/massage, akupunktur, akupressur (tryk), vejrtrækningsteknikker, instruktion i selvbehandling og øvelser samt anbefaling af brug af relevante hjælpemidler.

Herefter vurderes behandlingsplanen videre frem.

Er det gynobs fysioterapi du har brug for, får vi dit samtykke til at undersøge dig indvendigt vaginalt, for at klarlægge eventuelle problemer/udfordringer der er relateret til din bækkenbund eller underliv. Dette foregår uden "stibøjler" og brug af instrumenter, som hos lægen og forekommer derfor mere afslappet for patienten. 

Fertilitetsfremmende fysioterapi

Ca. 20% af alle par i den fødedygtige alder, har problemer med deres fertilitet og dermed at kunne blive gravid eller holde på barnet helt til termin. 

Ved hjælp af fysioterapeutiske øvelser og behandling kan man optimere de faktorer der spiller ind på din fertilitet og derved skabe optimale muligheder for en positiv graviditetstest.

Behandlingen er meget velegnet som et supplement til vores fertilitetsfremmende hold FIT til fertilitet  og til den medicinske fertilitetsbehandling, du eller din partner måske allerede er i gang med eller overvejer. 

Denne form for fysioterapi er baseret på Mojzisova-metoden, som er udviklet af den tjekkiske fysioterapeut Ludmilla Mojzisova, der gennem forskellige videnskabelige studier påviste at metoden kan firdoble infertile kvinders chance for at opnå naturlig graviditet uden brug af medicinsk fertilitetsbehandling.

Vælg en 1. konsultation hos Cecilie M længere ned på siden og skriv "fertilitet" under noter. 

 

Efterfødselstjek

- tjek af mor-kroppen efter en graviditet og fødsel/kejsersnit

Vi kan hjælpe dig med at få tjekket din krop igennem igennem en indledende samtale, undersøgelse heraf f.eks. delte mavemuskler, bækkenbundens  funktion (indvendigt vaginalt hvis gynobs fys vælges), tjek af arvæv efter kejsersnit, bækken og ryggen og en behandlingsplan hvis dette er relevant.

Vælg en 1. konsultation hos én af os længere nede på siden og skriv "efterfødselstjek" under noter. 

 

Klik her for priser og muligheden for tilskud her

 

Behandlingssteder:

KOLDING: Terlings Alle 2D, 6000 Kolding (Cecilie M)

ODENSE: Rugårdsvej 55A st. 5000 Odense C. (Cecilie S, Cecilie M og Kate)

Book en tid hos Cecilie S. Book en tid hos Cecilie M. Kate har lukket for nye klienter Lise Lotte er stoppet pr. okt 2019

12 ugers online træningsprogram

- få sprød bækkenbund og stærk mor-krop!

12 ugers online genoptræningsprogram til dig, der vil have fladere mave, tørre trusser og vil være fri for smerter, der forhindrer dig i alt fra løbeture til at bære dit barn eller sex med din partner.

Er det her dig?

ReFIT online

Få gratis “Mine 5 bedste tricks til en velfungerende bækkenbund”

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev.
Bare rolig! Ingen spam.
Kun underholdende nyhedsbreve fyldt med tips og gode råd til dig og din krop, hvad enten du er gravid eller har født for mange år siden:)