Fysioterapi

I klinikken kan vi alle hjælpe med følgende problematikker:

  • Smerter i bækken, baller/iskias, lænd, lyske, ryg og nakke.
  • Bækkenløsning
  • Symfyseløsning
  • Hovedpine
  • Arvævsbehandling efter kejsersnit
  • Delte mavemuskler
  • Fordøjelsesproblemer

GynObs-fysioterapi (Cecilie S, Camilla og Kate)

Hvordan foregår det?

En 1. konsultation vil typisk bestå af en indledende samtale, undersøgelse og behandling, herunder manuel behandling/massage, akupunktur, akupressur (tryk), vejrtrækningsteknikker, instruktion i selvbehandling og øvelser samt anbefaling af brug af relevante hjælpemidler.

Herefter vurderes behandlingsplanen videre frem.

Har du brug for GynObs-fysioterapi, får vi dit samtykke til at undersøge dig indvendigt (vaginalt) for at klarlægge eventuelle problemer/udfordringer, som er relateret til din bækkenbund eller underliv. Dette foregår uden brug af "stigbøjler" og instrumenter som hos lægen, og undersøgelsen vil derfor ofte virke langt mere afslappet for dig.

Fertilitetsfremmende fysioterapi (Sidse og Kate)

Ca. 20% af alle par i den fødedygtige alder har problemer med deres fertilitet, og det er dermed svært for dem at blive gravide eller holde på barnet helt til termin. 

Ved hjælp af fysioterapeutiske øvelser og behandling kan man optimere de faktorer, der spiller ind på din fertilitet og derved skabe optimale muligheder for en positiv graviditetstest.

Behandlingen er meget velegnet som et supplement til vores fertilitetsfremmende hold FIT til fertilitet  og til den medicinske fertilitetsbehandling, som du eller din partner måske allerede er i gang med eller overvejer. 

Denne form for fysioterapi er baseret på Mojzisova-metoden, som er udviklet af den tjekkiske fysioterapeut Ludmilla Mojzisova, der gennem forskellige videnskabelige studier påviste, at metoden kan firedoble infertile kvinders chance for at opnå naturlig graviditet uden brug af medicinsk fertilitetsbehandling.

 

Efterfødselstjek

Tjek af mor-kroppen efter en graviditet og fødsel/kejsersnit

Vi kan hjælpe dig med at få tjekket din krop igennem. Vi tager en indledende samtale og en undersøgelse af din krop, f.eks. delte mavemuskler, bækkenbundens funktion (indvendig, vaginal undersøgelse hvis GynObs-fysioterapi vælges), tjek af arvæv efter kejsersnit, tjek af bækken og ryg, og så laver vi en til sidst en behandlingsplan, hvis dette er relevant.

Vælg en 1. konsultation hos én af os længere nede på siden og skriv "efterfødselstjek" under noter og uddyb gerne hvad du ønsker tjekket og hjælp til. 

 

Afbud til fysioterapi : 

Vi gør alt for ikke at aflyse din tid, derfor beder vi dig også om at gøre hvad du kan for at overholde din aftale.
Skulle du alligevel blive forhindret i at møde op til din aftalte behandling skal afbud ske senest dagen før kl. 12.00 på din behandlers mailadresse. Hvis ikke vi får dit afbud inden da, er vi desværre nødsaget til at fakturere dig med 50% af behandlingens pris, da vi ikke kan nå at booke tiden påny.
Ved udeblivelse betales det fulde beløb

 

Tilskud til behandling

MorsKrop er en privatpraktiserende fysioterapiklinik, dvs. vi har ikke et ydernummer og derfor kan man ikke få tilskud fra den offentlige sygesikring via en lægehenvisning. Dette betyder selvfølgelig ikke, at du ikke kan booke en tid hos os, du er meget velkommen. Så tøv endelig ikke med at ringe til os for at høre hvad dine muligheder er. Du kan også læse nærmere ved at klikke på linket nedenfor. 

Klik her for priser og muligheden for tilskud her

 

Behandlingssteder:

ODENSE: Rugårdsvej 55A st. 5000 Odense C. (Cecilie S, Camilla, Sidse og Kate)

Kolding: Vi lukker desværre vores afdeling i Kolding pr. 1/12-2020. 

 

Passer ingen af tiderne dig? Skriv en mail til os her! Eller ring indenfor vores åbningstid til 29 84 77 24.

 

Behandlere:

Læs mere om behandlerne og deres baggrund her

Book tid hos Kate Book tid hos Cecilie S. Book tid hos Sidse Book tid hos Camilla

Gavekort

Giv en gave der vil falde i god jord! Se her hvad du kan vælge i mellem!

12 ugers online træningsprogram

- få sprød bækkenbund og stærk mor-krop!

12 ugers online genoptræningsprogram til dig, der vil have fladere mave, tørre trusser og vil være fri for smerter, der forhindrer dig i alt fra løbeture til at bære dit barn eller sex med din partner.

Er det her dig?

ReFIT online

Få gratis “Mine 5 bedste tricks til en velfungerende bækkenbund”

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev.
Bare rolig! Ingen spam.
Kun underholdende nyhedsbreve fyldt med tips og gode råd til dig og din krop, hvad enten du er gravid eller har født for mange år siden:)