Handelsbetingelser

Sådan handler du

For at foretage et køb skal du igennem følgende trin:

  • Find det/de produkter du ønsker, læg dem i indkøbskurven, og gå herefter til kassen.

  • Indtast dine personlige oplysninger.

  • Godkend vores forretningsbetingelser.

  • Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet.

  • Når du bestiller og køber en vare hos MorsKrop.dk vil du få tilsendt en mail med en bekræftigelse på dit køb. Dette er din kvittering.

Betaling

Hos MorsKrop.dk kan der betales med: Dankort og VISA/Dankort. Der tages ikke gebyr ved betaling. Beløbet hæves på dit kort, når du godkender købet. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Data, du sender i forbindelse med køb, betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun NETS, der kan læse dem. Hverken MorsKrop.dk, eller andre, har mulighed for at læse dataene.

Fortrydelsesret

MorsKrop.dk giver dig 14 dages fuld fortrydelsesret, dvs. senest på 14. dagen efter købsaftalen blev indgået, skal du give skriftlig (pr. e-mail) besked om, at du har fortrudt aftalen. Det beløb du er blevet opkrævet ved aftalens indgåelse, vil således blive tilbagebetalt til dig indenfor 30 dage. VIGTIGT Fortrydelsesretten frafalder, hvis der 8 dage eller mindre inden holdstart, også selvom det er gået mindre end 14 dage siden købet.

Går man, som følge af sygdom hos enten sig selv eller sit barn, glip af et antal træningsgange, må disse gange blive brugt på et tilsvarende hold (et af de andre dage/steder) indenfor den betalte træningsperiode.

Ubrugte gange kan ikke overføres til en ny runde/periode, medmindre at man tilmelder sig en ny runde, hvorfor man stadig vil have "de gamle afbudsgange" tilgode til at kunne bruge på et af de andre kørende hold. Dette er også gældende hvis du som gravid, føder før tid og dermed går glip af de resterende gange. Tilmelder du dig et efterfødselshold, vil du have de misset gange tilgode. Der refunderes ikke for misset træninger. 

Forbehold

MorsKrop.dk tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer/fyldte hold.

Træningsvilkår

Hvis du har alvorlige graviditets relaterede gener (så som brok, prolaps af bækkenets organer, alvorlig og kronisk diagnosticeret Rectus Diastase, bækkenløsningssmerter, ischias smerter eller fødselsdepression) eller andre ikke-graviditets relaterede gener, anbefaler jeg at du altid bliver visiteret af læge eller tager kontakt til mig inden du går i gang med enhver form for træning.

Holdtræningen forløber sig over flere uger og er sammensat således at belastningen udvikler sig gradvist over tid. Skulle der opstå nogle problemer undervejs, står jeg til rådighed for at råde og vejlede dig på bedste vis. Hvis det har relevans, henviser jeg dig til min klinik. Ellers henviser jeg dig videre til enten din egen læge eller en anden fysioterapeut.

Alle risici forbundet med træningen, er købers eget ansvar.

12 ugers online træningsprogram

- få sprød bækkenbund og stærk mor-krop!

12 ugers online genoptræningsprogram til dig, der vil have fladere mave, tørre trusser og vil være fri for smerter, der forhindrer dig i alt fra løbeture til at bære dit barn eller sex med din partner.

Er det her dig?

ReFIT online

Få gratis “Mine 5 bedste tricks til en velfungerende bækkenbund”

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev.
Bare rolig! Ingen spam.
Kun underholdende nyhedsbreve fyldt med tips og gode råd til dig og din krop, hvad enten du er gravid eller har født for mange år siden:)