Om os

En helt almindelig mor med noget på hjertet...

Okay, uden at det hele skal blive tørt og kedeligt, så vil jeg bare starte med at sige: Jeg er en helt almindelig mor, der har de skønneste snotnæse unger med min dejlige kæreste og prøver, at få hverdagen til køre rundt, med et nogenlunde overskud til de udfordringer, der jo nu engang kan dukke op:)

Jeg elsker mit job! Først og fremmest fordi jeg føler, at jeg kan gøre en forskel for: alle jer der er gravide, har født for længe siden eller slet ikke har prøvet at rende rundt med en mave på størrelse med noget, man ikke troede kunne lade sig gøre!

Da jeg selv var gravid med min første datter, der var jeg gravid "lige efter bogen" . Jeg holdte mig i gang, trænede i træningscenter, lavede en masse maveøvelser, gik til gravidyoga, svømmede, arbejdede indtil jeg gik fra på barsel, passede på med søde sager indtil til sidst og ja - elskede bare min graviditet og glædede mig som en sindssyg til fødslen, som blev den mest fantastiske oplevelse nogensinde! Jeg fødte i vand og alt gik ja, fuldstændig "efter bogen" og efter mit hovede!

Jeg prøvede, at komme stille og roligt i form igen, men der gik ikke længe før jeg blev gravid igen. Faktisk da min ældste var 15 mdr. Inden da, deltog jeg i et motionsløb, som alle andre mødre jo også gør!! Det gik super godt! Min bedste tid nogensinde... Men efter jeg var kommet i mål, opdagede jeg til min skræk, at mine bukser var våde og det var ikke sved!!! WHAT!!! Jeg havde ingenting mærket undervejs. Jeg havde bare givet den så meget gas, at jeg ikke ænsede noget som helst om hvad der skete down there! Yeiks tænkte jeg! Det skal dælme være løgn! Hvordan kan man tisse i bukserne uden at opdage det!!

Jeg greb det selvfølgelig an på en måde man nok normalt ikke ville gøre!! Jeg tog uddannelsen som GynObs fysioterapeut. En ekstra uddannelse indenfor gynækologi og obstetrik og arbejdet med gravide samt efterfødsels problematikker, herunder fokus på bækkenbunden.

Det gik op for mig, at jeg nok havde taget lidt skade af noget af den træning jeg havde lavet under min første graviditet.... For uden at ane det, så havde jeg med sikkerhed lavet for mange uhensigtsmæssige maveøvelser, fået lidt for meget "tobleronemave" og derfor skadet både mine mavemuskler og min bækkebund.

Så min anden graviditet gik derfor heller ikke helt som den første. Jeg var lav på energi med en lille 1½ årig ved siden af en ny graviditet, ikke særlig meget overskud til motion, et nyt job der lå 40km. hjemmefra og en del plukkeveer som gjorde, at jeg ikke kunne være lige så aktiv som tidligere og tilmed en svækket bækkenbund, som jeg ihærdigt arbejde på at få i orden.

Så da lillesøster kom til verden - også en vandfødsel - kan virkelig anbefales!, besluttede jeg mig for, at gøre noget ved den ide jeg længe havde gået med, nemlig at oprette et efterfødselshold – med fokus det rette sted! Specielt når nu ens krop har gennemgået en 40 uger lang graviditet og fødsel!  

Jeg kunne fornemme, at der virkelig var brug for, at få brudt de tabuer, der med sikkerhed opstår, når man gennemgår rejsen mod at blive mor og der bare sker så sindsygt mange forandringer med sin krop.

Og så blev BarnevognsCross blev født! Og senere KvindeCross, FIT til fødsel og FIT efter fødsel.

I LOVE THEM ALL<3

Jeg elsker at møde kvinderne i min klinik og hjælpe dem til at forstå deres krop!

P.s. Jeg tisser heldigvis ikke i bukserne mere og jeg ved hvad der skal til og hvordan mor-kroppen skal gribes an! Så lad mig hjælpe dig, så du ikke også skal løbe glad i mål og opdage at den varme følelse pludselig forsvinder meget hurtigt;-)

 

Følg gerne med på min blog eller sign dig op til vores nyhedsbrev hvis du vil have flere sjove hverdagshistorier og nyttige råd:-)

12 ugers online træningsprogram

- få sprød bækkenbund og stærk mor-krop!

12 ugers online genoptræningsprogram til dig, der vil have fladere mave, tørre trusser og vil være fri for smerter, der forhindrer dig i alt fra løbeture til at bære dit barn eller sex med din partner.

Er det her dig?

ReFIT online

Få gratis “Mine 5 bedste tricks til en velfungerende bækkenbund”

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev.
Bare rolig! Ingen spam.
Kun underholdende nyhedsbreve fyldt med tips og gode råd til dig og din krop, hvad enten du er gravid eller har født for mange år siden:)