Om os

En helt almindelig mor med noget på hjertet...

Jeg vil bare starte med at sige: Jeg er en helt almindelig mor, der har de skønneste "snotnæseunger" med min dejlige kæreste og prøver at få hverdagen til køre rundt med et nogenlunde overskud til de udfordringer, der jo nu engang kan dukke op :-)

Jeg elsker mit job! Først og fremmest fordi jeg føler, at jeg kan gøre en forskel for alle jer der er gravide, jer der har født for længe siden eller jer, der endnu ikke har prøvet at rende rundt med en mave, der er større, end man nogensinde kunne have troet muligt! 

Da jeg selv var gravid med min første datter, fulgte jeg alle de gode råd om at være gravid. Jeg holdt mig i gang, trænede i træningscenter, lavede en masse maveøvelser, gik til gravidyoga og svømmede. Jeg arbejdede også, indtil jeg gik fra til barsel. Desuden passede jeg på med søde sager.

Jeg elskede min graviditet og glædede mig som en sindssyg til fødslen, som blev den mest fantastiske oplevelse nogensinde! Jeg fødte i vand, og alt gik fuldstændig "efter bogen" og efter mit hoved!

Efter fødslen prøvede jeg at stille og roligt at komme i form igen, men der gik ikke længe, før jeg blev gravid igen. Faktisk var min førstefødte ikke mere end 15 måneder, da en graviditetstest igen var positiv. 

Som led i at komme i form igen efter fødslen deltog jeg i et motionsløb, og det gik super godt! Jeg præsterede min bedste tid nogensinde. Efter jeg var kommet i mål, opdagede jeg dog til min store skræk, at mine bukser var våde, og det var ikke sved!!! WHAT!!! Jeg havde ingenting mærket undervejs. Jeg havde bare givet den så meget gas, at jeg ikke ænsede noget som helst om, hvad der skete down there! "Yeiks", tænkte jeg! "Det skal dælme være løgn! Hvordan kan man tisse i bukserne uden at opdage det?!!".

Jeg greb problemet an på en noget atypisk måde. Jeg tog uddannelsen som GynObs-fysioterapeut. Det er en ekstra uddannelse inden for gynækologi og obstetrik. Som GynObs-fysioterapeut lærer man at mærke på/undersøge/behandle bækkenbunden for forskellige dysfunktioner/problemer/udfordringer.

Det gik op for mig, at jeg nok havde taget lidt skade af noget af den træning, jeg havde lavet under min første graviditet. For uden at ane det, så havde jeg med sikkerhed lavet for mange uhensigtsmæssige maveøvelser, fået lidt for meget "tobleronemave" og derfor skadet både mine mavemuskler og min bækkenbund.

Min anden graviditet gik derfor heller ikke helt som den første. Jeg var lav på energi med en lille 1½ årig ved siden af en ny graviditet og et nyt job, som lå 40 km hjemmefra, jeg havde en del plukveer, som gjorde, at jeg ikke kunne være lige så aktiv som tidligere, og min bækkenbund var tilmed svækket, hvorfor jeg ihærdigt arbejdede på at få den i orden.

Så da lillesøster kom til verden - også en vandfødsel (kan virkelig anbefales!) - besluttede jeg mig for at gøre noget ved den idé, jeg længe havde gået med, nemlig at oprette et efterfødselshold – med fokus det rette sted! Specielt når nu ens krop har gennemgået en 40 uger lang graviditet og fødsel!  

Jeg kunne fornemme, at der virkelig var brug for at få brudt de tabuer, der med sikkerhed opstår, når man gennemgår rejsen mod at blive mor, og der bare sker så sindsygt mange forandringer med kroppen.

Herefter blev BarnevognsCross født! Og senere kom også KvindeCross, FIT til fødsel og FIT efter fødsel. I dag er der 8 forskellige typer hold!

I LOVE THEM ALL<3

Jeg elsker at møde jer kvinder i min klinik og hjælpe jer til at forstå jeres kroppe!

P.s. Jeg tisser heldigvis ikke i bukserne mere, og jeg ved, hvad der skal til for at sikre, at det fortsætter sådan, og hvordan mor-kroppen skal gribes an! Så lad mig hjælpe dig, så du ikke også skal løbe glad i mål og opdage, at den varme følelse pludselig forsvinder meget hurtigt ;-)

 

Følg gerne med på min blog eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil have flere sjove hverdagshistorier og nyttige råd :-)

12 ugers online træningsprogram

- få sprød bækkenbund og stærk mor-krop!

12 ugers online genoptræningsprogram til dig, der vil have fladere mave, tørre trusser og vil være fri for smerter, der forhindrer dig i alt fra løbeture til at bære dit barn eller sex med din partner.

Er det her dig?

ReFIT online

Få gratis “Mine 5 bedste tricks til en velfungerende bækkenbund”

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev.
Bare rolig! Ingen spam.
Kun underholdende nyhedsbreve fyldt med tips og gode råd til dig og din krop, hvad enten du er gravid eller har født for mange år siden:)