Holdtræning

Alle hold hos MorsKrop er genoptræning med omtanke. Hvad enten du er gravid, nybagt mor eller mor på 30. år. 

Genoptræning med omtanke består i, at du som udgangspunkt ikke træner hårdere, end hvad dit "svageste led" kan være med til. Dit "svageste led" kan f.eks. være svaghed i bækkenbunden, tendens til tyngdefornemmelse, bækken- eller rygsmerter, nakke- og skuldersmerter, hovedpine, delte mavemuskler mm.
 
Når du er eller har været gravid i knap 9 måneder, sker der noget med kroppen. Det ved du med sikkerhed! Hvad de færreste ved er dog, at kroppen tager rigtig lang tid om at "komme sig" efter en graviditet og en fødsel. 
 
Vi ved, at muskler heler hurtigt – nærmere bestemt på ca. 4-6 uger. Ledbånd/ligamenter tager mellem 4-6 måneder om at ophele. Vigtigst af alt, så tager bindevæv mellem 6-12 måneder om at ophele! Ja, faktisk tager det af og til op til 2 år! Det sidste er interessant, fordi bindevævet i kroppen kommer under en meget stor fysisk og hormonel påvirkning under både graviditeten, men også efter - specielt når du ammer. 
Mange er ikke klar over dette, og derfor bør enhver nybagt mor få genoptræning og ikke "bare" almindelig traditionel træning af sin mor-krop. Går man for hurtigt i gang og for hurtigt frem, bliver det desværre ris til egen r** for nu at sige det på godt dansk.
 
Træningen hos MorsKrop består helt grundlæggende af genoptræning af din core/kerne (bækkenbunden, mellemgulvet, den dybeste mavemuskel og de små stabiliserende muskler i ryggen), også kaldet stabilitetstræning. Når du har fået styr på din basale aktivering af kernen og brugen af din vejrtrækning, kan stabilitetstræningen kobles sammen med styrke- og kredsløbstræning, hvor vi bl.a. bruger elastikker, vægte og vores egen kropsvægt til at få sved på panden. Vi går meget op i at lære dig at mærke efter og ikke presse dig selv hårdere end, hvad dit "svageste led" kan være med til. 
 
Du kan læse mere om vores forskellige hold ved at klikke på én af holdtyperne herunder.

FIT til fertilitet

FIT til fertilitet

Fertilitetsfremmende fysioterapi i Odense

Holdet henvender sig til dig, der ønsker at fremme din fertilitet igennem træning og livsstilsændringer. Træningen kan dog også med fordel anvendes som forberedelse til IVF-behandling eller inseminationsforsøg.

Læs mere om FIT til fertilitet
FIT til fødsel

FIT til fødsel

Træning og fødselsforberedelse til gravide

Fysisk og mental forberedelse til din fødsel/kejsersnit. En kombinationstræning med fokus på at få sved på panden og få styrket din krop, så den er klar til at bringe et barn til verden. Holdet er også et genoptræningshold, hvis du har smerter eller udfordringer. 

Læs mere om FIT til fødsel
FIT efter kejsersnit

FIT efter kejsersnit

Genoptræning efter dit kejsersnit

FIT efter kejsersnit er et genoptræningshold efter dit kejsersnit - til dig der gerne vil give din krop et kærligt skub i den rigtige retning, med fokus på at genoptræne din krop og give dig redskaber til arvævsbehandling. 

Læs mere om FIT efter kejsersnit
FIT efter fødsel

FIT efter fødsel

Efterfødselstræning med omtanke

Indendørs efterfødselsgenoptræning - til dig der gerne vil give din krop et kærligt skub i den rigtige retning, med fokus på at genoptræne din mave, ryg, baller, bækkenbund og give dig sved på panden.

Læs mere om FIT efter fødsel
BarnevognsCross

BarnevognsCross

Udendørs efterfødselstræning

Savner du overskud og en stærkere krop, der kan yde mere?  Så få kyndig fysioterapeutisk efterfødselsgenoptræning, der har fokus på de områder, som trænger til et kærligt skub i den rigtige retning.

Læs mere om BarnevognsCross
FIT til hverdagen

FIT til hverdagen

Indendørs aftengenoptræning med omtanke - uden baby

For dig, der er startet på arbejde igen efter barsel og gerne vil være FIT til din hverdag! - Indendørs aftengenoptræning med omtanke - til dig med smerter i kroppen, underlivsproblemer eller dig der bare ønsker vedligeholdende træning for mor-kroppen.  

Læs mere om FIT til hverdagen
KvindeCross

KvindeCross

Sjov udendørstræning i Odense C

En super fed udendørstræning, hvor du får en kombination af puls og styrketræning i form af let løb, cirkeltræning/crossfitøvelser mm. Alt sammen med en portion frisk luft sammen med en masse andre skønne kvinder! 

Læs mere om KvindeCross
Fun FIT Dance

Fun FIT Dance

Dans dig i form med smil på læben

Fun Fit Dance er holdet til dig, som vil grine og danse dig gennem din træning. En time, hvor der er garanti for smil, sved og grin, og hvor du glemmer, at du træner. Fun FIT Dance Family er holdet, hvor du træner og har det sjovt sammen med dit barn (fra 5 år).

Læs mere om Fun FIT Dance

12 ugers online træningsprogram

- få sprød bækkenbund og stærk mor-krop!

12 ugers online genoptræningsprogram til dig, der vil have fladere mave, tørre trusser og vil være fri for smerter, der forhindrer dig i alt fra løbeture til at bære dit barn eller sex med din partner.

Er det her dig?

ReFIT online

Få gratis “Mine 5 bedste tricks til en velfungerende bækkenbund”

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev.
Bare rolig! Ingen spam.
Kun underholdende nyhedsbreve fyldt med tips og gode råd til dig og din krop, hvad enten du er gravid eller har født for mange år siden:)