Holdtræning

Du kan læse mere om vores forskellige hold ved at klikke på én af holdtyperne herunder.

Er du tilmeldt et hold kan du logge ind på din personlige side her!

 

Fertilitetsfremmende træning

Fertilitetsfremmende træning

Fertilitetsfremmende fysioterapi i Odense

Holdet henvender sig til dig, der ønsker at fremme din fertilitet igennem træning og livsstilsændringer. Træningen kan dog også med fordel anvendes som forberedelse til IVF-behandling eller inseminationsforsøg.

Læs mere om Fertilitetsfremmende træning
MOMcamp

MOMcamp

Personlig træning på hold á 4 personer

Bootcamp for kvinder, der har født og som ønsker et boost i selvværdet, fysisk udfordring og mindre madstress. Book din plads i dag.

Hold af 4 deltagere og 1 fysioterapeut

 

Læs mere om MOMcamp
Personlig træning med Maja

Personlig træning med Maja

Få et skræddersyet 1:1 træningsforløb målrettet dig og dine behov

Maja er uddannet fysioterapeut og har masser af erfaring indenfor træningsverdenen herunder også styrketræning. Hun er selv mor og vil også bruge sin coachuddannelse som en del af at hjælpe dig i mål. 

Læs mere om Personlig træning med Maja
FIT til fødsel

FIT til fødsel

Træning og fødselsforberedelse til gravide i Odense

Træning og fødselsforberedelse for gravide. Fysisk og mental forberedelse til din fødsel/kejsersnit. En kombinationstræning med fokus på at få sved på panden og få styrket din krop, så den er klar til at bringe et barn til verden. Holdet er også et genoptræningshold, hvis du har smerter eller udfordringer. 

Læs mere om FIT til fødsel
FIT efter kejsersnit

FIT efter kejsersnit

Genoptræning efter dit kejsersnit

FIT efter kejsersnit er et genoptræningshold efter dit kejsersnit - til dig der gerne vil give din krop et kærligt skub i den rigtige retning, med fokus på at genoptræne din krop og give dig redskaber til arvævsbehandling. 

Læs mere om FIT efter kejsersnit
FIT efter fødsel

FIT efter fødsel

Efterfødselstræning med omtanke

Indendørs efterfødselsgenoptræning - til dig der gerne vil give din krop et kærligt skub i den rigtige retning, med fokus på at genoptræne din mave, ryg, baller, bækkenbund og give dig sved på panden.

Læs mere om FIT efter fødsel
BarnevognsCross

BarnevognsCross

Udendørs efterfødselstræning

Savner du overskud og en stærkere krop, der kan yde mere? Så få kyndig fysioterapeutisk efterfødselsgenoptræning, der har fokus på de områder, som trænger til et kærligt skub i den rigtige retning.

Læs mere om BarnevognsCross
FIT til hverdagen

FIT til hverdagen

Indendørs aftengenoptræning med omtanke - uden baby

For dig, der er startet på arbejde igen efter barsel og gerne vil være FIT til din hverdag! - Indendørs aftengenoptræning med omtanke - til dig med smerter i kroppen, underlivsproblemer eller dig der bare ønsker vedligeholdende træning for mor-kroppen.  

Læs mere om FIT til hverdagen
KvindeCross

KvindeCross

Sjov udendørstræning i Odense C og NV

En super fed udendørstræning, hvor du får en kombination af puls og styrketræning i form af let løb, cirkeltræning/crossfitøvelser mm. Alt sammen med en portion frisk luft sammen med en masse andre skønne kvinder! 

Læs mere om KvindeCross

12 ugers online træningsprogram

- få sprød bækkenbund og stærk mor-krop!

12 ugers online genoptræningsprogram til dig, der vil have fladere mave, tørre trusser og vil være fri for smerter, der forhindrer dig i alt fra løbeture til at bære dit barn eller sex med din partner.

Er det her dig?

ReFIT online

Få gratis “Mine 5 bedste tricks til en velfungerende bækkenbund”

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev.
Bare rolig! Ingen spam.
Kun underholdende nyhedsbreve fyldt med tips og gode råd til dig og din krop, hvad enten du er gravid eller har født for mange år siden:)