fysioterapi graviditet efter fødsel træning Morskrop

Fødselsforberedelse for par


En teoretisk og praktisk workshop for par

5 timers workshop for kommende forældre, der ønsker en god og dybdegående fødselsforberedelse. 

NYT! NYT!

Fra 1. november 2023 vil workshoppen ændre form og blive afholdt på 3 timer uden frokost. Efter denne dato vil workshoppen også finde sted på en anden adresse, nemlig Yogagaarden på Tolderlundsvej 53, 5000 Odense C

Safthenter eller smertelindrer?


Fødselsforberedelse par gravid MorsKrop.

Praktisk fødselsforberedelse i Odense

Hvilken rolle skal din partner have til fødslen? Safthenter eller smertelindrer?

 

Hos MorsKrop er vi yderst erfarne inden for undervisning i fødselsforberedelse og gravidtræning på vores hold FIT til fødsel

Derfor glæder vi os over, at vi nu kan tilbyde Fødselsforberedende workshop for par som en særskilt 5 timers workshop med gennemprøvede værktøjer til en god og aktiv fødsel.

Dette er for jer, der ønsker at få en aktiv og praktisk tilgang til den forestående fødsel, samt viden om kejsersnit, så I også er forberedt på det. 

Fødselsforberedelse med teori og øvelser


Dette er en mulighed for at få din partner på banen, så I sammen kan få et godt indblik i den forestående fødsel og værktøjer dertil.

Går du allerede på vores FIT til fødsel hold, kan du se dette som en mulighed for at få din partner med på banen og få samme indblik i foreberedelsen, som du får på vores hold. Så hvis du har brug for et brush-up, så vil denne workshop være et godt supplement. 

Måske er du flergangs-fødende og har brug for et intensivt brushup-kursus.

Workshoppens indhold


bækkensmerter gravid træning Morskrop.

I undervisningen kommer vi ind på de vigtigste faktorer før, under og efter fødslen. I får værktøjer til både den fødende og fødselspartneren, så I begge ved, hvad I kan gøre undervejs.

Workshoppen er et miks af teoretisk undervisning og praktiske øvelser.

✓  Hormonernes rolle og viden om moderne smertevidenskab  

✓  Fødslens faser og fødestillinger 

✓  Vejrtrækningsteknikker 

✓  Hvad kan partneren gøre i de forskellige faser

✓  Timerne/dagene efter en fødsel og kejsersnit

Der vil være plads til stræk-ben pauser undervejs, og der er en frokostpause midtvejs kurset. Lækker forplejning er inklusiv i prisen.

Praktisk


Sted

Workshoppen finder sted i vores træningssal på klinikken på Rugårdsvej 55A, 5000 Odense C. Der er stole, bolde og yogamåtter i salen, så du kan sidde, som det passer din krop :-)

Der er adgang til lækker kaffe hele dagen, og vi byder selvfølgelig også på forfriskning og en lækker frokost undervejs.

 OBS!

Fra 1. november 2023 er adressen Yogagaarden, Tolderlundsvej 53, 5000 Odense C.

Pris

Prisen er kun 1.800 kr. pr. par inkl. lækker forplejning.

Tilmeldingen gælder for to personer bestående af den gravide og din partner / fødselshjælper. 

Der er begrænset pladser, så skynd dig at booke din plads.

Hvad siger deltagerne?


Maiken:
"Som førstegangsfødende var det rart at deltage til en fysisk fødselsforberedelse, hvor der var mulighed for dialog med underviseren og spejling i andre gravide par. Det var en informativ og hyggelig dag for os som kommende forældre.”

Adam:
“Vi fik håndgribelige redskaber, som vi kunne bruge under fødslen, herunder tryk og massage. Det var dejligt at have mulighed for at se og øve redskaberne til fødselsforberedelsen. ”