BarnevognsCross

LÆS VORES HANDELSBETINGELSER HER

Udendørs efterfødselstræning i Odense

Med BarnevognsCross får du frisk luft, effektiv genoptræning og godt fællesskab, når vi mødes i det fri - med eller uden de små poder i barnevogn - og tager fat på hensigtsmæssig efterfødselstræning.

Træningen består helt grundlæggende af genoptræning af din core/kerne (bækkenbunden, mellemgulvet, den dybeste mavemuskel og de små stabiliserende muskler i ryggen), også kaldet stabilitetstræning.

Når du har fået styr på din basale aktivering af kernen og brugen af din vejrtrækning, kan dette kobles på styrke- og kredsløbstræning, hvor vi bl.a. bruger elastikker, vægte og vores egen kropsvægt til at få sved på panden. Vi går meget op i at lære dig at mærke efter og ikke presse dig selv hårdere end, hvad dit "svageste led" kan være med til. 

 

Hvornår kan du starte?

Vi anbefaler, at du tidligst starter 8-12 uger efter, at du har født og tilsvarende efter kejsersnit. Hvis du er i tvivl, om du er "klar" til dette hold, så spørg din læge eller smid os en mail, så hjælper og guider vi dig på bedste vis, så du kan blive klar til holdet.

Husk, at dette er et genoptræningshold (ikke et fitnesshold), så der er som udgangspunkt ingen løb, hop eller lignende. Dette hold er for dig, som har brug for råd og vejledning til få genopbygget din krop på en hensigtsmæssig måde.

Holdtræningen tilrettelægges ud fra den enkeltes funktionsniveau og mål. 

Tilmeld dig og få:

 • Super værdifuld genoptræning til din efterfødselskrop fordelt over 8 ugers træning á 60 min. én fast dag om ugen. 
 • Fast underviser, der er fysioterapeut og oplært i koncepterne hos MorsKrop.
 • Viden om dig selv, og hvordan du kan vende dine hverdagsbevægelser fra at være uhensigtsmæssige til at blive styrkende for din krop.
 • Adgang til en lukket Facebook-gruppe, hvor der er læringsmoduler om temaerne fra hver gang. Gruppen bruges også til at dele inspirationvideoer fra dagens træning og giver mulighed for at stille spørgsmål til og sparre med de andre mødre og os undervisere.
 • 10% rabat på din første fysbehandling eller mor-massage mens du går på holdet.
 • 3 bonusvideoer ved endt forløb. Et vedligeholdende program, et udvidet coreprogram og et helkropsprogram. 
 • 10% rabat på en runde mere, hvis du ønsker at vedligeholde eller blive endnu stærkere efter de 8 uger. Bruges oftest på vores fortsætterhold. 

Efter genoptræningen mærkede jeg en klart bedre fysik i bækkenbund og muskulatur. Min bækkenbund blev stærkere og mine mavemuskler kom på plads. Psykisk gav det mig meget at komme afsted og træne sammen med andre mødre. Det gav mig selvtilliden samt troen på at min krop igen kunne blive stærk.

Mira, 1. gangsmor

Gode øvelser og guidening i fht. genoptræning af morkroppen efter en graviditet. Jeg har altid fået professionel vejledning tilegnet mit behov - både Kate og Cecilie tager sig altid tiden til at lytte og guide med stor forståelse. Jeg føler mig altid hørt og mødt på "egen banehalvdel" både med store og små problemstillinger. Man får gode fif og råd - også omkring de ting, der andre stedet i sundhedssystemet ikke bliver talt om.

Maria, 2. gangsmor

Praktisk/FAQ

 • Vi træner som udgangspunkt i al slags vejr med mindre, det er sikkerhedsmæssigt uforsvarligt, eller hvis der er MEGET nedbør. 

 • Det er IKKE et krav at medbringe en barnevogn.

 • Det plejer at løse sig ift. amning udenfor. Der er bænke, og vi medbringer også et termotæppe 

 • Har man et afbud, kan dette bruges på et af de andre BarnevognCross-hold, men inden for samme træningsperiode. Man kan ikke overføre til en ny runde, medmindre man tilmelder sig en ny runde.

 • Læs også "Værd at vide, når du træner hos MorsKrop"

Din investering

Din investering i dette dejlige træningsforløb er kr. 960,- med mulighed for at betale i 3 rater helt rentefrit. Rabatkoder kan ikke benyttes ved ratebetaling. 

Læs om muligheden for tilskud fra sygeforsikringen danmark her!

Jeg kan gå længere ture uden at få ondt i bækkenet bagefter. Har det både fysisk og psykisk godt, hvilket også giver en masse i familien og forholdet til min mand.

Maria, flergangsmor

LÆS OM VORES HANDELSBETINGELSER HER

Holdoversigt og tilmelding

 

 

 

   

                                   
Henter datoer...
   
   
     Problemer?      Åbn listen i nyt vindue    
               

12 ugers online træningsprogram

- få sprød bækkenbund og stærk mor-krop!

12 ugers online genoptræningsprogram til dig, der vil have fladere mave, tørre trusser og vil være fri for smerter, der forhindrer dig i alt fra løbeture til at bære dit barn eller sex med din partner.

Er det her dig?

ReFIT online

Få gratis “Mine 5 bedste tricks til en velfungerende bækkenbund”

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev.
Bare rolig! Ingen spam.
Kun underholdende nyhedsbreve fyldt med tips og gode råd til dig og din krop, hvad enten du er gravid eller har født for mange år siden:)