Gravid træning Odense

BarnevognsCross


Udendørs efterfødselstræning

Savner du energi og overskud? Så kom med udenfor i den skønne friske luft i Odense C og oplev hvordan efterfødselstræning også kan være!

Hvad er BarnevognsCross


træning med baby udendørs MorsKrop.

Med udendørs efterfødselstræning får du frisk luft, effektiv genoptræning i godt fællesskab, når vi mødes i det fri - med eller uden de små poder i barnevognen.

Holdet varer 8 uger med én ugentlig træning á 60 min. og undervises af en fysioterapeut.

Styrk efterfødselskroppen


Udendørs efterfødselstræning Odense.

Selve efterfødselstræningen består af grundtræning gennem mere rolige måtteøvelser ved brug af din kropsvægt og baby, hvis den er med på det. Du lærer at få kontakt til din bækkenbund og kunne integrere bækkenbunden i både øvelser og i hverdags bevægelser.

Mira, 1. gangsmor


"Efter genoptræningen mærkede jeg en klart bedre fysik i bækkenbund og muskulatur. Psykisk gav det mig meget at komme afsted og træne sammen med andre mødre. Det gav mig selvtilliden samt troen på at min krop igen kunne blive stærk."

Kredsløb- og styrketræning


udendørs træning Morskrop.

Vi sætter større krav til kroppen ved brug af forskellige redskaber som elastikker, håndvægte og kettlebells - både de lette og de tungere som en del af styrketræningen. Vi benytter også omgivelserne - alt fra bænke, gynger, legepladser og naturens redskaber til få pulsen op.

Vi går meget op i at lære dig at mærke efter og her igennem give dig følelsen af at din krop kan mere end du måske tror.

Det skal være sjovt at træne


udendørs træning efter fødsel Morskrop.

Der er vigtigt for os, at efterfødselstræning har indhold, der giver masser af smil på læben og dermed ikke føles som træning. Derfor integrerer vi også sjove lege, der også giver masser af sved på panden. Vi vil altid tilpasse øvelserne den enkelte, så alle føler sig tryg i vores efterfødselstræning.

Maria, 2. gangsmor


"Jeg kan gå længere ture uden at få ondt i bækkenet bagefter. Har det både fysisk og psykisk godt, hvilket også giver en masse overskud til familien og forholdet til min mand."

Hvornår må du starte


træning med baby udendørs MorsKrop.

Du kan starte, når du har lyst og overskud til det. Nogle er klar efter 6-8 uger, mens andre først føler sig klar efter 6 måneder. Det er aldrig for sent at gå i gang. Hvis du er i tvivl, om du er "klar" til dette hold, så tøv ikke med at booke en tid til en 1. konsultation i klinikken her!

Dette hold er et genoptræningshold og er til dig, som har brug for råd og vejledning til få genopbygget og styrket din krop efter en fødsel/kejsersnit. Vi starter bl.a. ikke ud med løb og hop, men integrerer dette efterhånden, som man føler sig klar til det.

Holdtræningen tilrettelægges så vidt det er muligt, ud fra den enkeltes funktionsniveau og mål. 

Tilmeld dig og få følgende


✓ 10% rabat på din første fysbehandling som f.eks. et efterfødselstjek eller mor-massage mens du går på holdet.

✓ Du modtager en mail efter hver træning med keypoints fra dagens træning.

✓ 10% rabat på næste hold, hvis du ønsker at vedligeholde eller blive endnu stærkere efter de 8 uger. Vi tilbyder "fortsætterhold". 

Praktisk / FAQ


Udendørs efterfødselstræning Odense amning.
  • Vi træner som udgangspunkt i al slags vejr med mindre, det er sikkerhedsmæssigt uforsvarligt, eller hvis der er MEGET nedbør. 

  • Det er IKKE et krav at medbringe en barnevogn (og heller ikke baby, hvis man har pasningsmulighed).

  • Det plejer at løse sig ift. amning udenfor. Der er bænke og du kan medbringe et tæppe. Vi har en måtte du kan sidde på.

  • Har man et afbud, kan dette bruges på et af de andre BarnevognCross hold, men inden for samme træningsperiode. Man kan ikke overføre til en ny runde, medmindre man tilmelder sig en ny runde.

  • Læs også "Værd at vide, når du træner hos MorsKrop"

Din investering


Din investering i dette dejlige træningsforløb er kr. 960,- med mulighed for at betale i 3 rater helt rentefrit. Rabatkoder kan ikke benyttes ved ratebetaling. 

Læs om muligheden for tilskud her.