fysioterapi graviditet efter fødsel træning Morskrop

BarnevognsCross


Udendørs efterfødselstræning

Savner du energi og overskud? Så kom med udenfor i den skønne friske luft i Odense C og oplev hvordan efterfødselstræning også kan være!

Hvad er BarnevognsCross


træning med baby udendørs MorsKrop.

Med udendørs efterfødselstræning får du frisk luft, effektiv genoptræning i godt fællesskab, når vi mødes i det fri - med eller uden de små poder i barnevognen.

Holdet varer 9 uger med én ugentlig træning á 60 min. og undervises af Kate Gallagher Lindeskov som er erfaren fysioterapeut med speciale i graviditet og efterfødsel.

Styrk efterfødselskroppen


Udendørs efterfødselstræning Odense.

Selve efterfødselstræningen består af grundtræning gennem mere rolige måtteøvelser ved brug af din kropsvægt og baby, hvis den er med på det. Du lærer at få kontakt til din bækkenbund og kunne integrere bækkenbunden i både øvelser og i hverdags bevægelser.

Herefter bygges der på med lidt hårdere styrke- og kredsløbstræning, men stadig med fokus på hvad din krop kan være med til.

Mira, 1. gangsmor


"Efter genoptræningen mærkede jeg en klart bedre fysik i bækkenbund og muskulatur. Psykisk gav det mig meget at komme afsted og træne sammen med andre mødre. Det gav mig selvtilliden samt troen på at min krop igen kunne blive stærk."

Naturens redskaber


udendørs træning Morskrop.

Udover at jeg medbringer forskellige redskaber som elastikker, håndvægte og kettlebells - både de lette og de tungere, så benytter vi også omgivelserne - alt fra bænke, gynger, legepladser og naturens redskaber til få pulsen op.

Jeg går meget op i at lære dig at mærke efter og her igennem give dig følelsen af at din krop kan mere end du måske tror.

Det skal være sjovt at træne


udendørs træning efter fødsel Morskrop.

Der er vigtigt for mig, at efterfødselstræning har indhold, der giver masser af smil på læben og dermed ikke føles som træning. Derfor integrerer jeg også sjove lege, der også giver masser af sved på panden. Jeg vil altid tilpasse øvelserne den enkelte, så alle føler sig tryg.

Maria, 2. gangsmor


"Jeg kan gå længere ture uden at få ondt i bækkenet bagefter. Har det både fysisk og psykisk godt, hvilket også giver en masse overskud til familien og forholdet til min mand."

Hvornår må du starte


træning med baby udendørs MorsKrop.

Du kan starte, når du har lyst og overskud til det. Nogle er klar efter 6-8 uger, mens andre først føler sig klar efter 6 måneder. Det er aldrig for sent at gå i gang. Hvis du er i tvivl, om du er "klar" til dette hold, så tøv ikke med at booke en tid til en 1. konsultation i klinikken her!

Holdtræningen tilrettelægges så vidt det er muligt, ud fra den enkeltes funktionsniveau. 

Praktisk / FAQ


Udendørs efterfødselstræning Odense amning.
 • Vi træner som udgangspunkt i al slags vejr med mindre, det er sikkerhedsmæssigt uforsvarligt, eller hvis der er MEGET nedbør eller blæst. 

 • Det er IKKE et krav at medbringe en barnevogn (og heller ikke baby, hvis man har pasningsmulighed).

 • Det plejer at løse sig ift. amning/flaske udenfor. Der er bænke og du kan medbringe et tæppe.

 • Vi træner lidt forskellige steder, men du får besked fra gang til gang hvor vi mødes. 

  Vi veksler i mellem disse lokationer:

  • De store gynger i Munke Mose

  • Eventyrhaven

  • Ansgar legeplads

  • Byens Ø ved beachvolly banen

  • Basketbanen overfor havnebadet

Din investering


Din investering i dette dejlige træningsforløb er kr. 960,- for 9 x 60 min. træning med mulighed for at betale i 3 rater (+ 15kr.).