fysioterapi graviditet efter fødsel træning Morskrop

KvindeCross


Sjov udendørstræning i Odense C og NV

En super fed udendørstræning, hvor du får en kombination af puls og styrketræning i form af let løb, cirkeltræning, crossfitøvelser mm. Alt sammen med en portion frisk luft sammen med en masse andre skønne kvinder!

Formålet med holdet


✓  At målrette træning til mor-kroppen, der trænger til lidt kærlig opmærksomhed og hvor der er plads til udfordringer med f.eks. bækkenbunden, smerter i lænd/ryg/knæ, osv.

✓  At lave et træningstilbud, der ligger i et tidsrum, hvor det er muligt at komme ud af døren.

✓  At kombinere to motionsformer: puls og styrke med en god blanding af let løb, intervalløb, cirkeltræning, crossfitøvelser, styrketræning med elastikker, kettlebells mm.

✓  At komme udenfor i den friske luft og samtidig få et skud energi i selskab med en masse andre skønne ligesindede kvinder!

Hvem er holdet til


udendørs træning til kvinder Morskrop.

KvindeCross er for dig, der gerne vil have noget fast at gå til, men som måske ikke rigtig er til et indelukket træningscenter eller en løbetur på egen hånd.

Du har måske behov for, at der er en der venter på dig, og en du skal melde afbud til, hvis du er forhindret.

Du har måske stadig lidt gener i kroppen efter at have født - for nyligt eller for flere år siden - og har derfor brug for at træne under den rette vejledning. Holdet undervises af en fysioterapeut.

Holdet er dog ikke et genoptræningshold og dermed ikke for dig, der lige har født. Her anbefaler vi vores andre hold: FIT efter fødsel eller FIT efter kejsersnit

"KvindeCross med MorsKrop er: maveøvelser med efterårsbladene dryssende ned fra oven, stafet mellem træerne, græs der kilder under næsen når vi laver øvelser liggende på maven, restitution fra en travl hverdag, go' energi og mere overskud til at være en opmærksom og afslappet mor og kæreste."

Bolette, mor til 2

"Kvindecross kan kun anbefales! Sjov og hård træning sammen med ligesindede kvinder. Så bor du i Odense og mangler et spark bagi til at komme i gang med træning efter at være blevet mor er det her et perfekt tilbud - også selvom det er 5 år siden du har født..."

Sidsel, mor til 2

"Træning som i stor stil kan mærkes både under og efter træning! Stjernehimmel og dug i øjenvipperne. Godt selvskab med andre mor-kroppe, som også kommer for at få noget ud af træningen:-)"

Inge, mor til 2

Her træner vi


HOLD ODENSE C: Træningen varer i 60 min. Vi aftaler mødested i den lukkede Facebookgruppe, som du får adgang til. De primære mødesteder er: Munke Mose, Ansgar Anlæg og Eventyrhaven. Vi mødes også ude på Universitetets forhindringsbane/atletikbane eller nede ved Havnen/Byens Ø.

HOLD ODENSE NV: Træningen varer i 45 min. Vi har fast mødested i Runddelen på Agerbakken, 5210 Odense NV. Dette kan varriere efter aftale. 

 

AFBUD: Er du forhindret i at deltage til en træning, må du gerne tage din afbudsgang på Online holdet som du kan se her! 

Pris


Prisen ses under holdoversigten herunder, da det afhænger af antallet af træningsgange.