KvindeCross

Velkommen til KvindeCross

KvindeCross er et koncept udviklet af GynObs Fysioterapeut Kate Gallagher Hansen, grundlægger af MorsKrop.dk.

Det hele startede, da jeg synes at der manglede et fornuftigt tilbud til mødre, når de f.eks. starter på job igen efter en barsel. Og desuden et tilbud til den erfarne mor. En "sportsgren" hvor fokus er i det rette element, nemlig på den krop man nu engang har efter 1, 2 eller måske 4 graviditeter.

Kvindecross kan kun anbefales! Sjov og hård træning sammen med ligesindede kvinder. Så bor du i Odense og mangler et spark bagi til at komme i gang med træning efter at være blevet mor er det her et perfekt tilbud - også selvom det er 5 år siden du har født...

Sidsel, mor til 2

KvindeCross med MorsKrop er: maveøvelser med efterårsbladene dryssende ned fra oven, stafet mellem træerne, græs der kilder under næsen når vi laver øvelser liggende på maven, restitution fra en travl hverdag, go' energi og mere overskud til at være en opmærksom og afslappet mor og kæreste.

Bolette, mor til 2

Træning som i stor stil kan mærkes både under og efter træning! Stjernehimmel og dug i øjenvipperne. Godt selvskab med andre mor-kroppe, som også kommer for at få noget ud af træningen:-)

Inge, mor til 2

Mission 1

At fokusere træningen til mor-kroppen, der trænger til lidt kærlig opmærksomhed, uden at gå på kompromis med det svageste led i kroppen (dette kunne f.eks. være bækkenbunden, smerter i lænd/ryg/knæ, osv.)

 

Mission 2

At lave et træningstilbud, der ligger i et tidsrum, hvor det er muligt at komme ud af døren, men samtidig ikke er for sent, så man ikke allerede ligger halv sovende på sofaen;)

 

Mission 3

At kombinere to motionsformer. Puls og styrke med en god blanding af let løb, intervalløb, cirkeltræning, crossfitøvelser, styrketræning med elastikker, kettlebell, sin egen kropsvægt mm. Men hele tiden med udgangspunkt i, at du skal mærke efter, hvad din krop fortæller dig under træningen.

 

Mission 4

At komme udenfor i den friske luft og samtidig få et skud energi i selskab med en masse andre skønne ligesindede kvinder:-)

 

Vi udbyder to KvindeCross hold:

 

KvindeCross

- er for dig der gerne vil have noget fast at gå til, men som måske ikke rigtig er til et indelukket træningscenter eller en løbetur på egen hånd. Du har desuden behov for at der er en der venter på dig og en du skal melde afbud til hvis du er forhindret. En form for forpligtelse. Du har måske stadig lidt gener i kroppen og har derfor brug for at træne under den rette vejledning. Dette hold vil give dig sved på panden og høj puls, uden at gå på kompromis med din krop.

KvindeCross ØVET

- er for dig der, sagtens kan løbe et par kilometer og ingen større gener har. Her bliver der stadig lavet bækkenbundsvenlige øvelser, men med et højere tempo og kortere pauser.

 

Praktisk:

Vi aftaler mødested i den lukkede facebookgruppe, men primære mødesteder er Munke Mose, Ansgar Anlæg, Eventyrhaven og Fruens Bøge. Vi mødes også ude på Universitetes forhindringsbane/atletikbane eller nede ved Havnen/Byens Ø.

Er du forhindret i at deltage til en træning, må du gerne tage din afbudsgang på et af de andre KvindeCross hold, men indenfor din træningsperiode. 

 

Du kan komme med til en prøvetræning for 65kr. Send mig gerne en mail:)

 

Som noget nyt tilbyder vi rentefri afbetaling på vores hold. Du kan dele din betaling i to rater. Det kan du vælge når klikker på det hold du gerne vil på herunder:

Munke Mose, Odense C.
Hold Tidspunkt Pris
Holdtræning KC58
25 apr. 2019 - 04 jul. 2019
Signe Mynster
Torsdag - 19.30 - 20.30
585 DKK
Holdtræning KC60 (3 uger)
05 jun. 2019 - 19 jun. 2019
Kate Gallagher Lindeskov
Onsdag - 19.30 - 20.30
195 DKK
Holdtræning KC61
07 aug. 2019 - 09 okt. 2019
Kate Gallagher Lindeskov
Onsdag - 19.30 - 20.30
585 DKK

12 ugers online træningsprogram

- få sprød bækkenbund og stærk mor-krop!

12 ugers online genoptræningsprogram til dig, der vil have fladere mave, tørre trusser og vil være fri for smerter, der forhindrer dig i alt fra løbeture til at bære dit barn eller sex med din partner.

Er det her dig?

ReFIT online

Få gratis “Mine 5 bedste tricks til en velfungerende bækkenbund”

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev.
Bare rolig! Ingen spam.
Kun underholdende nyhedsbreve fyldt med tips og gode råd til dig og din krop, hvad enten du er gravid eller har født for mange år siden:)