KvindeCross

LÆS HVORDAN VI FORHOLDER OS TIL CORONA OG OM VORES HANDELSBETINGELSER HER

Velkommen til KvindeCross

KvindeCross er et koncept udviklet af GynObs Fysioterapeut Kate Gallagher Lindeskov, grundlægger af MorsKrop.dk.

Det hele startede, da jeg syntes, at der manglede et fornuftigt tilbud til den erfarne mor eller til "nye" mødre, når de f.eks. starter på job igen efter en barsel. Jeg ville derfor lave en "sportsgren", hvor fokus var på den krop, man nu engang har efter 1, 2 eller måske 4 graviditeter, og på at styrke den på bedste vis.

Kvindecross kan kun anbefales! Sjov og hård træning sammen med ligesindede kvinder. Så bor du i Odense og mangler et spark bagi til at komme i gang med træning efter at være blevet mor er det her et perfekt tilbud - også selvom det er 5 år siden du har født...

Sidsel, mor til 2

KvindeCross med MorsKrop er: maveøvelser med efterårsbladene dryssende ned fra oven, stafet mellem træerne, græs der kilder under næsen når vi laver øvelser liggende på maven, restitution fra en travl hverdag, go' energi og mere overskud til at være en opmærksom og afslappet mor og kæreste.

Bolette, mor til 2

Træning som i stor stil kan mærkes både under og efter træning! Stjernehimmel og dug i øjenvipperne. Godt selvskab med andre mor-kroppe, som også kommer for at få noget ud af træningen:-)

Inge, mor til 2

Mission 1

At fokusere træningen til mor-kroppen, der trænger til lidt kærlig opmærksomhed uden at gå på kompromis med det svageste led i kroppen (dette kunne f.eks. være bækkenbunden, smerter i lænd/ryg/knæ, osv.)

Mission 2

At lave et træningstilbud, der ligger i et tidsrum, hvor det er muligt at komme ud af døren, men som samtidig ikke er for sent, så man ikke allerede ligger halvt sovende på sofaen og på ingen måde kan overskue at rejse sig igen.

Mission 3

At kombinere to motionsformer: puls og styrke med en god blanding af let løb, intervalløb, cirkeltræning, crossfitøvelser, styrketræning med elastikker, kettlebell mm. Samtidig tages der hele tiden udgangspunkt i, at du skal mærke efter, hvad din krop fortæller dig under træningen.

Mission 4

At komme udenfor i den friske luft og samtidig få et skud energi i selskab med en masse andre skønne ligesindede kvinder!

Hvem er holdet til?

KvindeCross er for dig, der gerne vil have noget fast at gå til, men som måske ikke rigtig er til et indelukket træningscenter eller en løbetur på egen hånd. Du har desuden behov for, at der er en der venter på dig, og en du skal melde afbud til, hvis du er forhindret. Du har måske stadig lidt gener i kroppen efter at have født - for nylig eller for flere år siden - og har derfor brug for at træne under den rette vejledning.

Dette hold vil give dig sved på panden og høj puls, uden at vi går på kompromis med din krop.

Holdet er ikke et genoptræningshold og dermed ikke for dig, der lige har født. Her anbefaler vi vores to hold: FIT efter fødsel eller FIT efter kejsersnit

 

Mere fleksibilitet? 

Vil du hellere træne med hjemmefra eller ønsker du at kombinere din onsdagstræning med en online LIVE træning, så hop med på kvindeCross Online, som kører hver mandag kl. 19.45 - 20.30. Læs mere om online holdet her! 

 

Praktisk

HOLD ODENSE C: Træningen varer i 60 min. Vi aftaler mødested i den lukkede Facebookgruppe, som du får adgang til, men de primære mødesteder er Munke Mose, Ansgar Anlæg, Eventyrhaven og Fruens Bøge. Vi mødes også ude på Universitetets forhindringsbane/atletikbane eller nede ved Havnen/Byens Ø.

HOLD ODENSE NV: Træningen varer i 45 min. Vi har fast mødested i Runddelen på Agerbakken, 5210 Odense NV. Dette kan varriere efter aftale. 

 

AFBUD: Er du forhindret i at deltage til en træning, må du gerne tage din afbudsgang på Online holdet som du kan se her! 

 

LÆS HVORDAN VI FORHOLDER OS TIL CORONA OG OM VORES HANDELSBETINGELSER HER

Holdoversigt og tilmelding

 

Henter datoer...

12 ugers online træningsprogram

- få sprød bækkenbund og stærk mor-krop!

12 ugers online genoptræningsprogram til dig, der vil have fladere mave, tørre trusser og vil være fri for smerter, der forhindrer dig i alt fra løbeture til at bære dit barn eller sex med din partner.

Er det her dig?

ReFIT online

Få gratis “Mine 5 bedste tricks til en velfungerende bækkenbund”

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev.
Bare rolig! Ingen spam.
Kun underholdende nyhedsbreve fyldt med tips og gode råd til dig og din krop, hvad enten du er gravid eller har født for mange år siden:)