fysioterapi graviditet efter fødsel træning Morskrop

FIT efter kejsersnit


Til dig der gerne vil give din krop et kærligt skub i den rigtige retning efter et kejsersnit, med fokus på at genoptræne din krop og få redskaber til arvævsbehandling. 

Jeg har 13 års erfaring.

Efter 1. november 2023 vil klinikken være beliggende på Kates hjemme adresse på Agerbakken 15, 5210 Odense NV.

FIT efter Fødsel/Kejsernit holdet bliver derefter et online LIVE holdtilbud med opstart d. 16. november - se under hold.

Hvad er FIT efter kejsersnit


Kejsersnit og træning efter fødsel mor morskrop.

FIT efter kejsersnit-holdet er lavet med udgangspunkt i at give dig den bedste start som mor, både fysisk og mentalt.

FIT efter kejsersnit går, sammenlignet med vores andre efterfødselshold, mere i dybden med bl.a. arvævsbehandling og den følelse, man kan stå tilbage med efter at have født ved kejsersnit.

Du får 8 ugers træning á 75 min. én fast dag om ugen med mulighed for at flexe, hvis du har et afbud.

Jeg kombinerer både teori og træning på dette hold.

Camilla, førstegangsmor


"Personligt har jeg fået rigtig meget ud af at deltage på dit Fit efter kejsersnit hold, specielt det, kun at være omgivet af andre kejsersnit mødre, det giver en hel anden forståelse og tryghed".

Kontakt til din mave og underliv


Mor og baby træning.

Når man får et kejsersnit vil du måske opleve, at kontakten til din mave og underliv ikke er helt det samme som før.

Derfor lærer du at reetablere kontakten til din mave og underliv med fokus på vejrtrækningen som vi integrerer i gode øvelser for din morkrop.

Selvom du har fået kejsersnit, er du ikke i mindre risiko for at udvikle inkontinens nu eller senere i livet. Derfor bliver kontakten til bækkenbunden også et fokuspunkt på dette hold.

Styrke og kredsløbstræning


efterfødsel træning med baby Morskrop.

Efter måtteøvelserne, sættes lidt større krav til kroppen ved brug af forskellige redskaber som elastikker, håndvægte, små og store bolde, stepbænke og kettlebells - både de lette og de lidt tungere.

Jeg går meget op i at lære dig at mærke efter og her igennem give dig oplevelsen af, og troen på, at din krop kan mere end du måske tror.

Sanne, førstegangsmor


"Holdet har givet mig de informationer og redskaber til at arbejde med - og acceptere mit kejsersnit ar, som jeg synes jeg manglede fra sygehuset."

Hvornår må du starte


Træning efter kejsersnit kan være overvældende, og det vigtigt er at mærke efter!

Du kan starte, når du har lyst og føler dig klar til det. Dog anbefaler jeg, at du venter ca. 6-8 uger efter et ukompliceret  kejsersnit eller 8 uger efter sidste indgreb, hvis du f.eks. er blevet re-opereret eller har haft en infektion.

Er det flere måneder siden, at du har født ved kejsersnit, kan du også sagtens være med! Hvis du er i tvivl, om du er "klar" til dette hold, så tøv ikke med at booke en tid til en 1. konsultation i klinikken her!

Dette hold er et genoptræningshold og er til dig, som har brug for råd og vejledning til få genopbygget og styrket din krop efter et kejsersnit.

Holdtræningen tilrettelægges så vidt det er muligt, ud fra den enkeltes funktionsniveau og mål. 

Arvævsmassage


Kejsersnit ar smerter øvelser fysioterapi MorsKrop.

Til hver træning bruger jeg ca. 10 min. på at gennemgå en massageteknik, som du med fordel kan gøre brug af derhjemme.

Du vil også modtage en mail efter hver træning med en video af massageteknikken.

Bonusser på FIT efter kejsersnit


✓ Træning i lækre omgivelser skabt til mødre.

Gratis parkering lige udenfor.

✓ Adgang til et hyggeligt loungeområde, hvor du kan tage en lækker, GRATIS kop kaffe/te. Her er du meget velkommen til at sidde før og efter træning med mulighed for at netværke med de andre ligesindede kvinder.

✓ Gode puslefaciliteter og adgang til mikrobølgeovn.

✓ Du modtager en mail efter hver træning med keypoints fra dagens træning samt en video af den arvævsmassage der er instrueret i.

✓ 10% på din første behandling i klinikken, herunder fysioterapi med tjek af arvæv og/eller en dejlig dybdegående massage.

✓ 10% rabat på næste hold, hvis du ønsker at blive endnu stærkere efter de 8 uger. Vi tilbyder "fortsætterhold".

Din investering


1177,60,- (FØRPRIS 1472,-) med mulighed for at betale i 3 rater helt rentefrit (1. rate trækkes med det samme, mens 2. rate trækkes 28 dage senere og 3. rate yderligere 28 dage efter). Læs om muligheden for tilskud til holdet her.