FIT efter kejsersnit

Efterfødselstræning med omtanke - for dig der har fået kejsersnit

LÆS HVORDAN VI FORHOLDER OS TIL CORONA OG OM VORES HANDELSBETINGELSER HER

Sådan træner vi

Vores FIT efter kejsersnit-hold er lavet med udgangspunkt i at give dig den bedste start som mor, både fysisk og mentalt. 

FIT efter kejsersnit går, sammenlignet med vores andre efterfødselshold, mere i dybden med bl.a. arvævsbehandling og den følelse, man kan stå tilbage med efter at have født ved kejsersnit.

Selve træningsdelen består helt grundlæggende af genoptræning af din core/kerne (bækkenbunden, mellemgulvet, den dybeste mavemuskel og de små stabiliserende muskler i ryggen), også kaldet stabilitetstræning.

Når du har fået styr på din basale aktivering af kernen og brugen af din vejrtrækning, kan dette kobles på styrke- og kredsløbstræning, hvor vi bl.a. bruger elastikker, vægte og vores egen kropsvægt til at få sved på panden.

Vi går meget op i at lære dig at mærke efter og ikke presse dig selv hårdere end, hvad dit "svageste led" kan være med til. 

Personligt har jeg fået rigtig meget ud af at deltage på dit Fit efter kejsersnit hold, specielt det, kun at være omgivet af andre kejsersnit mødre, det giver en hel anden forståelse og tryghed. Fysisk har det givet mig et boost i forhold til at komme i gang med min træning igen og de delte mavemuskler er blevet en hel del mindre delt efter 8 ugers træning og brug af gode råd i hverdagen. Derudover har holdet givet mig de informationer og redskaber til at arbejde med - og acceptere mit kejsersnit ar, som jeg synes jeg manglede fra sygehuset.

Camilla, førstegangsmor

Hvornår må du starte?

Du kan starte, når du har lyst og føler dig klar til det. Dog anbefaler vi, at du venter ca. 8 uger efter et ukompliceret  kejsersnit eller 8 uger efter sidste indgreb, hvis du f.eks. er blevet reopereret eller har haft en infektion.

Er det flere måneder siden, at du har født ved kejsersnit, kan du også sagtens være med! Hvis du er i tvivl, om du er "klar" til dette hold, så spørg din læge eller smid os en mail, så hjælper og guider vi dig på bedste vis, så du kan blive klar til holdet.

Har du fået kejsersnit, kan du stadig godt være med på vores FIT efter fødsel-hold, hvis ikke FIT efter kejsersnit-holdet passer ind i din hverdag.

Husk, at dette er et genoptræningshold, og der derfor som udgangspunkt ikke er løb, hop eller lignende. Dette hold er for dig, som har brug for råd og vejledning til få genopbygget din krop på en hensigtsmæssig og skånsom måde.

Holdtræningen tilrettelægges ud fra den enkeltes funktionsniveau og mål. 

Alt dette får du

 • Målrettet forløb til dig, der har født ved kejsersnit.

 • Fokuseret genoptræning med kvalitet til din efterfødselskrop fordelt over 8 ugers træning á 75 min. én fast dag om ugen med mulighed for at flexe, hvis du har et afbud.

 • Værdifuld viden om din krop, og hvordan du kan vende dine hverdagsbevægelser fra at være uhensigtsmæssige til at blive styrkende for din krop og dermed opnå gratis "træning".

 • Introduktion til arvævsbehandling, inkl. videoer

 • Du bliver klogere på, hvordan det du spiser, påvirker din opheling, og hvad du kan gøre for at booste den.

 • Indsigt i, hvordan dine toiletvaner har indflydelse på din core og bækkenbunds opheling.

 • Træning i lækre omgivelser der er skabt til mødre.

 • Adgang til et hyggeligt loungeområde, hvor du kan tage en lækker, gratis kop kaffe/te og/eller bruge det gratis wi-fi. Her er du meget velkommen til at sidde før og efter træning med mulighed for at netværke med de andre kvinder

 • Gode puslefaciliteter

 • Adgang til mikrobølgeovn

 • Efter de 8 uger får du tilsendt bonusvideoer, herunder et vedligeholdende program og et helkropsprogram, samt en oversigt over alt det vi har gennemgået.

 • Adgang til en lukket Facebook-gruppe, der bruges til at dele inspirationvideoer fra dagens træning samt giver mulighed at stille spørgsmål til og sparre med de andre mødre og os undervisere.  
 • 10% på din første behandling i klinikken, herunder fysioterapi med tjek af arvæv og/eller en dejlig dybdegående massage.

Din investering

1400,- med mulighed for at betale i 3 rater helt rentefrit (1. rate trækkes med det samme, mens 2. rate trækkes 28 dage senere og 3. rate yderligere 30 dage efter).

 

Flere efterfødselshold

Vi tilbyder FIT efter fødsel og FIT efter kejsersnit, som begge er begynderhold. FIT efter fødsel FORTSÆTTER er for dem, der har gennemført et almindeligt FIT efter fødsel/FIT efter kejsersnit-hold. BarnevognsCross er udendørs efterfødselstræning, hvor vi også tilbyder både begynder- og fortsætterhold. 

Læs om tilskud fra "danmark" her

Jeg har fået en stærkere krop. Gode og nemme øvelser der er lige til at gå til herhjemme. Det at gå sammen med andre i samme situation og dele fødselsoplevelser og generne og tankerne om og efter dette har givet stor tryghed i at det man oplever er normalt.

Lisette, førstegangsmor

LÆS HVORDAN VI FORHOLDER OS TIL CORONA OG OM VORES HANDELSBETINGELSER HER

Holdoversigt og tilmelding

Henter datoer...

12 ugers online træningsprogram

- få sprød bækkenbund og stærk mor-krop!

12 ugers online genoptræningsprogram til dig, der vil have fladere mave, tørre trusser og vil være fri for smerter, der forhindrer dig i alt fra løbeture til at bære dit barn eller sex med din partner.

Er det her dig?

ReFIT online

Få gratis “Mine 5 bedste tricks til en velfungerende bækkenbund”

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev.
Bare rolig! Ingen spam.
Kun underholdende nyhedsbreve fyldt med tips og gode råd til dig og din krop, hvad enten du er gravid eller har født for mange år siden:)