FIT til hverdagen

LÆS VORES HANDELSBETINGELSER HER

For dig, der har behov for et kærligt skub i den rigtige retning, uanset om du er mor på 1. eller 30. år

Måske har du stadig delte mavemuskler, smerter i bækkenet/ryggen eller problemer med inkontinens/manglende styrke og funktionalitet i bækkenbunden, mild grad af nedsynkning af underlivsorganer, eller du er måske nyligt underlivsopereret (cystocele/rectocele)? I så fald er FIT til hverdagen et rigtig godt bud på det rette træningshold til dig.

Om du har født indenfor det sidste år, eller om det er flere år siden, er underordnet. Du er velkommen uanset!

Dette hold er også for dig, der har mistet under din graviditet eller har været ude for tidlig spædbarnsdød

Formål og selve træningen

På dette hold arbejder vi med at genoptræne din kerne/core, herunder bækkenbund, mave og ryg, igennem funktionelle øvelser. Du vil opleve at få kontakt til dig selv og din krop igen.

For nogle er det nok med et 8 ugers forløb, men for andre vil det være nødvendigt at tage en eller to runder mere. 

Dette hold er også for dig, der som udgangspunkt ingen fysiske gener har, men som ikke rigtig er til udendørstræning eller til at skulle ned i træningscenteret og bare gerne vil have pulsen op og stadig træne med omtanke.

Her giver vi dig kyndig vejledning og guider dig gennem gulvøvelser, parøvelser og cirkeltræning. Vi bruger både store og små bolde, elastikker, kettlebells og meget mere.

Vi afslutter altid med stræk/afspænding. 

FIT til hverdagen er uden baby/barn.

ALT DETTE FÅR DU

  • Målrettet forløb til dig, der er mor

  • Fokuseret genoptræning med kvalitet til din mor-krop, fordelt over 8 ugers træning á 60 min. én fast dag om ugen med mulighed for at flexe, hvis du har et afbud.

  • Værdifuld viden om din krop, og hvordan du kan vende dine hverdagsbevægelser fra at være uhensigtsmæssige til at blive styrkende for din krop og dermed opnå gratis "træning".

  • Træning i nye lækre omgivelser, der er skabt til kvinder.

  • Adgang til et hyggeligt loungeområde, hvor du kan tage en lækker, gratis kop kaffe/te og/eller bruge det gratis wi-fi. Her er du meget velkommen til at sidde før og efter træning med mulighed for at netværke med de andre kvinder.

  • Efter de 8 uger får du tilsendt bonusvideoer, herunder et vedligeholdende program, et helkropsprogram og et udvidet coreprogram. 

  • Adgang til en lukket Facebook-gruppe, der bruges til at dele inspirationvideoer fra dagens træning og giver mulighed for at stille spørgsmål til og sparre med de andre kvinder på holdet og os undervisere.  
  • 10% på din første behandling i klinikken, herunder fysioterapi med tjek af arvæv, delte mavemuskler og/eller en dejlig dybdegående massage.

HVOR UDBYDES DETTE HOLD?

ODENSE: Rugårdsvej 55A st. 5000 Odense C. Der er masser af gratis parkeringspladser lige foran vores bygning. Bussen stopper lige ved vores bygning.

DIN INVESTERING

1120,- med mulighed for at betale i 3 rater helt rentefrit (1. rate trækkes med det samme, mens 2. rate trækkes 28 dage senere og 3. rate yderligere 30 dage efter).

Læs om muligheden for tilskud fra danmark her!

 

LÆS VORES HANDELSBETINGELSER HER

Vil du træne hjemmefra?

Er du mere til at træne hjemmefra eller ønsker du at supplere din onsdagstræning med en gang hjemmetræning, så du træner 2 gange om ugen? Så meld dig til KvindeCross Online og træn med Kate hver mandag kl. 19.45 - 20.30. du får 16 gange træning for kun 480 kr.

JA TAK - JEG ER KLAR

Henter datoer...

12 ugers online træningsprogram

- få sprød bækkenbund og stærk mor-krop!

12 ugers online genoptræningsprogram til dig, der vil have fladere mave, tørre trusser og vil være fri for smerter, der forhindrer dig i alt fra løbeture til at bære dit barn eller sex med din partner.

Er det her dig?

ReFIT online

Få gratis “Mine 5 bedste tricks til en velfungerende bækkenbund”

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev.
Bare rolig! Ingen spam.
Kun underholdende nyhedsbreve fyldt med tips og gode råd til dig og din krop, hvad enten du er gravid eller har født for mange år siden:)