fysioterapi graviditet efter fødsel træning Morskrop

FIT til hverdagen


Aftenhold for kvinder og mødre (uden baby)

Holdet er for dig der døjer med smerter i kroppen, har underlivsproblemer eller bare ønsker et vedligeholdende træningshold, i et godt fællesskab og på små lukkede hold med en fast underviser. 

Efter 1. november 2023 vil klinikken være beliggende på Kates hjemmeadresse på Agerbakken 15, 5210 Odense NV, og FIT til hverdagen holdet holder derfor pause.  

Kvinder i alle aldre


bækkenbundstræning Odense Morskrop.

Holdet er for dig, der har behov for et kærligt skub i den rigtige retning, uanset om du har små børn eller selv er bedstemor.

Fokus på dit udgangspunkt


Måske har du smerter i bækkenet/ryggen eller problemer med inkontinens eller manglende styrke og funktionalitet i bækkenbunden, mild grad af nedsynkning af underlivsorganer, eller du er måske nyligt underlivsopereret (cystocele/rectocele)? 

I så fald er FIT til hverdagen et rigtig godt bud på det rette træningshold til dig. Holdet undervises af en gynobs fysioterapeut med speciale i underliv.

Dette hold er også for dig, der som udgangspunkt ingen fysiske gener har, men som f.eks. ikke synes om, at skulle træne i et træningscenter eller som ikke rigtig er til udendørstræning, som f.eks. vores KvindeCross hold.

Måske vil du bare gerne gå på et hold, fast én gang om ugen, med en fast underviser med andre ligesindede kvinder.

FIT til hverdagen er også for dig, der har mistet under din graviditet eller har været ude for tidlig spædbarnsdød. 

Selve træningen


træning efter fødsel morskrop.

Træning hos MorsKrop er en kombination af at få reetableret kontakten til din kerne med fokus på vejrtrækning og bækkenbunden og integrere dette igennem skøn bevægelse for din krop.

Selve træningen består af grundtræning igennem mere rolige måtteøvelser ved brug af din kropsvægt.

Du får også sved på panden gennem helkropstræning herunder styrke- og kredsløbstræning.

Vi bruger både store og små bolde, elastikker, kettlebells og meget mere.

Vi afslutter af med stræk/afspænding. 

Bonusser på FIT til hverdag


✓ Træning i lækre omgivelser skabt til kvinder og mødre.

✓  Gratis parkering lige udenfor.

✓ Adgang til et hyggeligt loungeområde, hvor du kan tage en lækker, GRATIS kop kaffe/te. Her er du meget velkommen til at sidde før og efter træning med mulighed for at netværke med de andre ligesindede kvinder.

✓ 10% på din første behandling i klinikken, herunder fysioterapi med tjek af arvæv og/eller en dejlig dybdegående massage.

✓ 10% rabat på næste hold, hvis du ønsker at blive endnu stærkere efter de 8 uger.

Din investering i kr. 1176,- med mulighed for at betale i 3 rater helt rentefrit (1. rate trækkes med det samme, mens 2. rate trækkes 28 dage senere og 3. rate yderligere 28 dage efter).

Læs om muligheden for tilskud fra danmark her!