fysioterapi graviditet efter fødsel træning Morskrop

FIT efter fødsel


Til dig der gerne vil have efterfødselstræning med høj kvalitet.

Efter 1. november 2023 vil klinikken være beliggende på Kates hjemmeadresse på Agerbakken 15, 5210 Odense NV.

FIT efter Fødsel/Kejsersnit holdet bliver derefter et online LIVE holdtilbud med opstart d. 16. november. Læs mere om holdet under holdlisten.

Hvad er FIT efter fødsel


Mor og baby træning.

Dette hold er mere end bare efterfødselstræning.

Det er en indsigt i, hvordan du kan ændre dine vaner og hverdagsbevægelser fra at opleves som belastende for din mor-krop, til at blive styrkende for din krop, så du får "gratis" træning igennem din hverdagsbevægelser.

Har du fået kejsersnit, så kig på mit målrettet FIT efter kejsersnit-hold her!

Hvornår må du starte


efterfødselstræning fysioterapi Morskrop.

Du kan starte på efterfødselshold, når du har lyst og overskud til det. Nogle er klar efter 4 uger, mens andre først føler sig klar efter 4 måneder. Det er aldrig for sent at gå i gang. Hvis du er i tvivl, om du er "klar" til dette hold, så tøv ikke med at booke en tid til en 1. konsultation i klinikken her!

Dette hold er til dig, som gerne vil have råd og vejledning til få genopbygget og styrket din krop efter en fødsel. Alle hold undervises af fysioterapeut, der har specialiseret sig indenfor graviditet og fødsel.

Holdtræningen tilrettelægges så vidt det er muligt, ud fra den enkeltes funktionsniveau og mål. 

tilfredse kunder efterfødsel træning  Morskrop

Tak for et godt forløb - både før og efter fødslen 🤍

Jeg fik et fødselsklip og var generet af det efterfølgende, så det tog lige lidt tid for min krop at komme op i gear igen. Uge for uge kunne jeg mærke fremskridt og kunne presse mig selv mere til både FIT efter fødsels holdet og i min hverdag.

Holdet har givet mig en god start på et liv med ‘min nye krop’ samt en fornemmelse af hvad jeg kan og jeg står nu tilbage med en følelse af at være stærk og sej igen 🤍

Frederikke Ryhl Toft

Kontakt til din kerne


Kejsersnit og træning efter fødsel mor morskrop.

Efterfødselstræning hos MorsKrop er en kombination af at få reetableret kontakten til din kerne med fokus på vejrtrækning og bækkenbunden og integrere dette igennem skøn bevægelse for din mor-krop.

Selve træningen består af grundtræning igennem mere rolige måtteøvelser ved brug af din kropsvægt.

Styrke og kredsløbstræning efter fødsel


efterfødselstræning med baby.

Herefter sættes der lidt større krav til kroppen ved brug af forskellige redskaber som elastikker, håndvægte, små og store bolde, stepbænke og kettlebells - både de lette og de lidt tungere.

Jeg går meget op i at lære dig at mærke efter og her igennem give dig oplevelsen af, og troen på, at din krop kan mere end du måske tror.

Alt dette får du


✓ Fokuseret genoptræning med høj kvalitet.

✓ 8 ugers træning á 75 min. én fast dag om ugen med mulighed for at flexe, hvis du har et afbud.

Værdifuld viden om din krop, og hvordan du kan vende dine hverdagsbevægelser fra at være uhensigtsmæssige, til at blive styrkende for din krop og dermed opnå gratis "træning".

✓ Indsigt i, hvordan dine vaner har indflydelse på din bl.a. din bækkenbund og underliv.

✓ Træning i lækre omgivelser skabt til mødre.

✓ Adgang til et hyggeligt loungeområde, hvor du kan tage en lækker, gratis kop kaffe/te. Her er du meget velkommen til at sidde før og efter træning med mulighed for at netværke med de andre ligesindede kvinder.

Gode puslefaciliteter og adgang til mikrobølgeovn.

✓ Du modtager en mail efter hver træning med keypoints fra dagens træning.

10% på din første behandling i klinikken, herunder fysioterapi med et efterfødselstjek og/eller en dejlig dybdegående massage.

10% rabat på næste hold, hvis du ønsker at blive endnu stærkere efter de 8 uger. Vi tilbyder "fortsætterhold".

Din investering


1177,60,- (FØRPRIS 1472,-) med mulighed for at betale i 3 rater helt rentefrit (1. rate trækkes med det samme, mens 2. rate trækkes 28 dage senere og 3. rate yderligere 28 dage efter).

Læs om muligheden for tilskud her.