FIT efter fødsel

Læs hvordan vi forholder os til Corona her

Prisvindende efterfødselstræning med omtanke

Dette hold er mere end bare træning.

Det er indsigt i, hvordan vi kan ændre dine vaner og hverdagsbevægelser fra at være belastende for din mor-krop til at blive styrkende for din krop, så du får "gratis" træning igennem din hverdagsbevægelser.

Selve genoptræningen hos MorsKrop består helt grundlæggende af genoptræning af din core/kerne (bækkenbunden, mellemgulvet, den dybeste mavemuskel og de små stabiliserende muskler i ryggen), også kaldet stabilitetstræning.

Når du har fået styr på din basale aktivering af kernen og brugen af din vejrtrækning, kan dette kobles på styrke- og kredsløbstræning, hvor vi bl.a. bruger elastikker, vægte og vores egen kropsvægt til at få sved på panden.

Vi går meget op i at lære dig at mærke efter og ikke presse dig selv hårdere end, hvad dit "svageste led" kan være med til. 

Har du fået kejsersnit, så kig på vores målrettede FIT efter kejsersnit-hold her!

 

SE HOLDOVERSIGTEN NEDERST PÅ SIDEN

Hvornår må du starte?

Du kan starte, så snart du har lyst og føler dig klar til det. Dog anbefaler vi, at du venter 5-6 uger efter en ukompliceret fødsel.

Har du fået kejsersnit, skal du vente 8 uger (hvis ukompliceret forløb) og evt. vælge vores FIT efter kejsersnit-hold. Har du fået kejsersnit, kan du stadig godt være med på vores FIT efter fødsel-hold, hvis ikke FIT efter kejsersnit holdet passer ind i din hverdag.

Er det flere måneder siden, at du har født, kan du også sagtens være med! Hvis du er i tvivl, om du er "klar" til dette hold, så spørg din læge eller smid os en mail, så hjælper og guider vi dig på bedste vis, så du kan blive klar til holdet.

Husk, at dette er et genoptræningshold, så der er som udgangspunkt ingen løb, hop eller lignende. Dette hold er for dig, som har brug for råd og vejledning til få genopbygget din krop på en hensigtsmæssig måde.

Holdtræningen tilrettelægges ud fra den enkeltes funktionsniveau og mål. 

 

SE HOLDOVERSIGTEN NEDERST PÅ SIDEN

Øget fokus på hvordan jeg bruger min krop i hverdagen. Der er stor overførselsværdi i de øvelser vi laver til træningen ift hverdagen. Har følt mig grundigt vejledt og har derfor følte mig mere sikker på hvad der var/er okay at udsætte min krop for ifm. træning/belasting ift min krops styrke så jeg ikke gør mere skade end gavn. Det er tydeligt at MorsKrop brænder for området og dette, samt at de er yderst kompetente og opdateret inden for området, skaber for mig stor motivation og inspiration til at fortsætte med at prioritere samt passe på mig selv og min krop.

Gitte, førstegangsmor

Alt dette får du

 • Målrettet forløb til dig, der har født vaginalt.

 • Fokuseret genoptræning med kvalitet til din efterfødselskrop fordelt over 8 ugers træning á 75 min. én fast dag om ugen med mulighed for at flexe, hvis du har et afbud.

 • Værdifuld viden om din krop, og hvordan du kan vende dine hverdagsbevægelser fra at være uhensigtsmæssige til at blive styrkende for din krop og dermed opnå gratis "træning".

 • Du bliver klogere på, hvordan det du spiser påvirker din opheling, og hvad du kan gøre for at booste den.

 • Indsigt i, hvordan dine toiletvaner har indflydelse på din core og bækkenbunds opheling.

 • Træning i nye lækre omgivelser der er skabt til mødre.

 • Adgang til et hyggeligt loungeområde (ved træning i Odense), hvor du kan tage en lækker, gratis kop kaffe/te og/eller bruge det gratis wi-fi. Her er du meget velkommen til at sidde før og efter træning med mulighed for at netværke med de andre kvinder.

 • Gode puslefaciliteter

 • Adgang til mikrobølgeovn

 • Efter de 8 uger får du tilsendt bonusvideoer, herunder et vedligeholdende program og et helkropsprogram, samt en oversigt over alt det, vi har gennemgået.

 • Adgang til en lukket Facebook-gruppe, der bruges til at dele inspirationvideoer fra dagens træning og giver mulighed for at stille spørgsmål til og sparre med de andre mødre og os undervisere.  
 • 10% på din første behandling i klinikken, herunder fysioterapi med tjek af arvæv, delte mavemuskler og/eller en dejlig dybdegående massage.

 

SE HOLDOVERSIGTEN NEDERST PÅ SIDEN

 

Værd at vide, når du træner hos MorsKrop

Det kan føles overvældende og uoverskueligt at skulle afsted til træning med en lille for første gang.

Derfor har vi lavet en FAQ, hvor du kan læse alt fra, hvad du kan gøre, hvis din baby græder, til hvor du kan parkere barnevognen.

Læs vores FAQ her

 

Hvor udbydes disse hold?

ODENSE: Rugårdsvej 55A st. 5000 Odense C. Der er masser af gratis parkeringspladser lige foran vores bygning. Bussen stopper lige ved vores bygning.

 

Din investering

Din investering i dette genoptræningsforløb er: 1.400 kr. 

Du har mulighed for at betale i 3 rater helt rentefrit (1. rate trækkes med det samme, mens 2. rate trækkes 28 dage senere og 3. rate yderligere 30 dage efter).

Læs om muligheden for tilskud fra danmark her!

Læs vores handelsbetingelser her

 

3 forskellige efterfødselshold

Vi har FIT efter fødsel og FIT efter kejsersnitsom begge er begynderhold.  
FIT efter fødsel FORTSÆTTER er for dem, der har gennemført et almindeligt FIT efter fødsel/FIT efter kejsersnit-hold eller et af vores BarnevognsCross-hold. 

Mit underliv trængte til at blive strammet op, da jeg havde tyngdefornemmelse. Og så var mavemusklerne delte. Efter de 8 uger mærker jeg nu at mit underliv er meget bedre og uden gener. Maven er også bedre end den var. Jeg synes det har været sjov træning, og jeg føler mig generelt stærkere i kroppen.

Vibe, 2. gangsmor

LÆS HVORDAN VI FORHOLDER OS TIL CORONA OG OM VORES HANDELSBETINGELSER HER

Henter datoer...

12 ugers online træningsprogram

- få sprød bækkenbund og stærk mor-krop!

12 ugers online genoptræningsprogram til dig, der vil have fladere mave, tørre trusser og vil være fri for smerter, der forhindrer dig i alt fra løbeture til at bære dit barn eller sex med din partner.

Er det her dig?

ReFIT online

Få gratis “Mine 5 bedste tricks til en velfungerende bækkenbund”

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev.
Bare rolig! Ingen spam.
Kun underholdende nyhedsbreve fyldt med tips og gode råd til dig og din krop, hvad enten du er gravid eller har født for mange år siden:)