Massage

Gravidmassage og mor-massage

Flere og flere gravide diagnosticeres med bækkenløsning, og mange af de smerter, der opstår i forbindelse med bækkenløsning, kan lindres ved en gennemgående behandling af kroppen. I de fleste tilfælde kan begyndende bækkensmerter gå i sig selv igen efter et par behandlinger, og du kan som gravid derfor bl.a. undgå at blive sygemeldt fra dit arbejde. Hvis du har haft smerter igennem længere tid, kan vi med løbende behandlinger hjælpe til, at smerterne ikke bliver værre. 

Gravidmassagen foregår på en briks, hvor der er god plads til maven, så du ligger så behageligt som muligt. Det er virkelig skønt, og vi synes bestemt, det er værd at unde sig selv at ligge på maven og samtidig opleve, at ryggen og lænden aflastes for en stund.  

Vi giver også en dejlig dybdemassage/velværemassage, hvis du ikke er gravid og bare er mor, der trænger til selvforkælelse. 

Gør en kommende mor glad! Giv hende et gavekort til en behandling hos os! Se længere nede. Du køber gavekortet på hjemmesiden og modtager en kode, som modtageren skal benytte ved online booking. Ønsker du at give modtageren et fysisk gavekort køber du stadig online og henvender du dig i klinikken på Rugårdsvej efter købet. Så laver vi meget gerne et gavekort til dig. 

Har i dag, 4 dage før termin, fået fantastisk massage af Kate. Det kan på det varmeste anbefales at forkæle sig selv med en times massage.

Camilla Halling Lorentzen, mor til 2

Jeg arbejder i køkken og står op med tunge løft hele dagen lang. Da min læge i 21. Graviditetsuge sagde heltidssygemelding på grund af bækkensmerter og begyndende bækkenløsning, fandt jeg Kate gennem en veninde, og har nu med behandlinger hver anden uge, øvelser og korrekte teknikker, arbejdet til min graviditets 32. Uge alene i køkkenet på en deltidssygemelding i stedet. Jeg kan kun anbefale at komme i hænderne på én professionel som ved hvad bækkensmerter handler om.

Ann Sofie, 1. gangsgravid

Behandlingsteder

ODENSE: Rugårdsvej 55A st. 5000 Odense C. (alle behandlere)

Kolding: Vi lukker desværre afdelingen i Kolding pr. 1/12-2020.

 

Medbring et (gammelt) lagen/stræklagen og to håndklæder.

 

Priser

Se vores priser her!

Passer ingen af tiderne dig? Skriv en mail til os her! Eller ring indenfor vores åbningstid til 29 84 77 24.

 

Afbud til massage:


Vi gør alt for ikke at aflyse din tid, derfor beder vi dig også om at gøre hvad du kan for at overholde din aftale. 
Skulle du alligevel blive forhindret i at møde op til din aftalte behandling skal afbud ske senest dagen før kl. 12.00 på din behandlers mail. Hvis ikke vi får dit afbud inden da, er vi desværre nødsaget til at fakturere dig med 50% af behandlingens pris, da vi ikke kan nå at booke tiden påny.
Ved udeblivelse betales det fulde beløb. 

 

Behandlere:

Book en tid hos Sidse Bestil tid hos Cecilie S. Book tid hos Kate

Gavekort

Gør en mor glad! Give hende et gavekort til en skøn og afslappende massage. Hvad enten hun er gravid eller mor på. 10. eller 30. år. 

Du køber gavekortet på hjemmesiden og modtager en kode, som modtageren skal indtaste ved online booking under "Har du et klippekort/gavekort?". Ønsker du at give modtageren et fysisk gavekort køber du stadig online og henvender du dig i klinikken på Rugårdsvej efter købet. Så laver vi meget gerne et gavekort til dig. 

Du kan se de mange gavekort her

12 ugers online træningsprogram

- få sprød bækkenbund og stærk mor-krop!

12 ugers online genoptræningsprogram til dig, der vil have fladere mave, tørre trusser og vil være fri for smerter, der forhindrer dig i alt fra løbeture til at bære dit barn eller sex med din partner.

Er det her dig?

ReFIT online

Få gratis “Mine 5 bedste tricks til en velfungerende bækkenbund”

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev.
Bare rolig! Ingen spam.
Kun underholdende nyhedsbreve fyldt med tips og gode råd til dig og din krop, hvad enten du er gravid eller har født for mange år siden:)