Massage

Gravid massage og mor-massage i vores dejlige klinik i Odense

Smertelindring eller bare fortryllende mig-tid?

Du vælger, om det skal være en velværemassage eller en dybdegående massage.

Graviditetsmassage og mor-massage

Gravidmassagen foregår på en briks, hvor der er god plads til maven, så du ligger så behageligt som muligt. Det er virkelig skønt, og vi synes bestemt, det er værd at unde sig selv at ligge på maven og samtidig opleve, at ryggen og lænden aflastes for en stund.  

Vi giver også en dejlig dybdemassage/velværemassage, hvis du ikke er gravid og bare er mor, der trænger til selvforkælelse. 

Har i dag, 4 dage før termin, fået fantastisk massage af Kate. Det kan på det varmeste anbefales at forkæle sig selv med en times gravidmassage.

Camilla Halling Lorentzen, mor til 2

Priser

Se vores priser her! 

 

Passer ingen af tiderne dig? Skriv en mail til os her! 

Eller ring indenfor vores åbningstid til 29 84 77 24.

 

Behandlere

Bestil Gravidmassage á 50 min. Bestil Gravidmassage á 40 min. Bestil Mor-massage á 50 min. Bestil Mor-massage á 40 min.

Jeg arbejder i køkken og står op med tunge løft hele dagen lang. Da min læge i 21. Graviditetsuge sagde heltidssygemelding på grund af bækkensmerter og begyndende bækkenløsning, fandt jeg Kate gennem en veninde, og har nu med behandlinger hver anden uge, øvelser og korrekte teknikker, arbejdet til min graviditets 32. Uge alene i køkkenet på en deltidssygemelding i stedet. Jeg kan kun anbefale at komme i hænderne på én professionel som ved hvad bækkensmerter handler om.

Ann Sofie, 1. gangsgravid

Afbud

Vi gør alt for ikke at aflyse din tid, derfor beder vi dig også om at gøre hvad du kan for at overholde din aftale. 
Skulle du alligevel blive forhindret i at møde op til din aftalte behandling skal afbud ske senest dagen før kl. 12.00 på din behandlers mail. Hvis ikke vi får dit afbud inden da, er vi desværre nødsaget til at fakturere dig med 50% af behandlingens pris, da vi ikke kan nå at booke tiden påny.
Ved udeblivelse betales det fulde beløb. 

 

Gavekort til massage

Gør en mor eller kommende mor glad! Giv hende et gavekort til en skøn og afslappende gravid massage. Hvad enten hun er gravid eller mor på. 10. eller 30. år. 

Du køber gavekortet på hjemmesiden og modtager en kode, som modtageren skal indtaste ved online booking under "Har du et klippekort/gavekort?". Ønsker du at give modtageren et fysisk gavekort køber du stadig online og henvender du dig i klinikken på Rugårdsvej efter købet. Så laver vi meget gerne et gavekort til dig. 

Giv et gavekort

12 ugers online træningsprogram

- få sprød bækkenbund og stærk mor-krop!

12 ugers online genoptræningsprogram til dig, der vil have fladere mave, tørre trusser og vil være fri for smerter, der forhindrer dig i alt fra løbeture til at bære dit barn eller sex med din partner.

Er det her dig?

ReFIT online

Få gratis “Mine 5 bedste tricks til en velfungerende bækkenbund”

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev.
Bare rolig! Ingen spam.
Kun underholdende nyhedsbreve fyldt med tips og gode råd til dig og din krop, hvad enten du er gravid eller har født for mange år siden:)