Massage

Flere og flere gravide diagnosticeres med bækkenløsning og mange af disse smerter kan lindres ved en gennemgående behandling af kroppen. Vi kan lindre en del af disse smerter ved en gennemgående behandling af kroppen. I de fleste tilfælde, kan begyndende bækkensmerter gå i sig selv igen efter et par behandlinger og du kan som gravid derfor undgå at f.eks. blive sygemeldt fra dit arbejde. Hvis du har haft smerter igennem længere tid, kan vi med løbende behandlinger, hjælpe til at smerterne ikke bliver værre. 

Graviditetsmassagen foregår på en briks, hvor der er god plads til maven, så du ligger så behageligt som muligt. Det er altså virkelig skønt og du må altså unde dig selv at prøve at ligge på maven og samtidig opleve at ryggen og din lænd aflastes for en stund.  

Gør en kommende mor glad! Giv hende et gavekort til en behandling hos os! Se længere nede. Du kan både købe det online hvor man får en gavekortkode eller man købe et fysisk gavekort i klinikken. 

Har i dag, 4 dage før termin, fået fantastisk massage af Kate. Det kan på det varmeste anbefales at forkæle sig selv med en times massage.

Camilla Halling Lorentzen, mor til 2

Jeg arbejder i køkken og står op med tunge løft hele dagen lang. Da min læge i 21. Graviditetsuge sagde heltidssygemelding på grund af bækkensmerter og begyndende bækkenløsning, fandt jeg Kate gennem en veninde, og har nu med behandlinger hver anden uge, øvelser og korrekte teknikker, arbejdet til min graviditets 32. Uge alene i køkkenet på en deltidssygemelding i stedet. Jeg kan kun anbefale at komme i hænderne på én professionel som ved hvad bækkensmerter handler om.

Ann Sofie, 1. gangsgravid

ADRESSE ODENSE: Rugårdsvej 55A st. 5000 Odense C.

ADRESSE KOLDING: Terlings Alle 2D, 6000 Kolding (vælg Cecilie M. som behandler)

Medbring meget gerne et lagen og håndklæde.

Priser

Se vores priser her!

Bestil en tid hos Kate Bestil en tid hos Cecilie S. Bestil tid hos Cecilie M. Bestil tid hos Lise Lotte
KØB ET GAVEKORT 60 MIN. MASSAGE HER KØB ET GAVEKORT TIL 45 MIN. MASSAGE HER

Sprød bækkenbund og stærk mor-krop!

12 ugers online genoptræningsprogram til dig, der vil have fladere mave, tørre trusser og vil være fri for smerter, der forhindrer dig i alt fra løbeture til at bære dit barn eller sex med din partner.

Er det her dig?

ReFIT online

Få gratis “Mine 5 bedste tricks til en velfungerende bækkenbund”

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev.
Bare rolig! Ingen spam.
Kun underholdende nyhedsbreve fyldt med tips og gode råd til dig og din krop, hvad enten du er gravid eller har født for mange år siden:)