fysioterapi graviditet efter fødsel træning Morskrop

Fertilitet


Hos MorsKrop ønsker jeg at hjælpe dig som kvinde og/eller par, der brænder for selv at gøre en forskel for din/jeres fertilitet både under eller før et evt. medicinsk forløb.

anbefaling af MorsKrop

Inden jeg blev gravid med vores anden dreng, havde jeg to ufrivillige aborter. Graviditeterne blev heldigvis afbrudt tidligt (hhv. uge 9 og 7) og for mig var aborterne mest et fysisk ubehag. Min mand og jeg har relativt let ved at blive gravide og vi ville også gerne være forældre igen, men efterhånden begyndte jeg at frygte min næste graviditet og en del af mig havde faktisk ikke lyst til at blive gravid igen. Jeg havde brug for at gøre noget!

Da jeg læste om fertilitetsfremmende træning hos Mors krop var jeg faktisk ikke i tvivl om at det også kunne hjælpe mig. Da jeg ikke havde “traditionel fertilitets problemer” blev Kate og jeg enige om, at jeg i stedet for holdtræning skulle have personlige konsultationer. 

Her snakkede vi bl.a. om min hverdag, hvordan den var hensigtmæssig/uhensigtsmæssig i forhold til en graviditet og hvad jeg kunne ændre for at skabe mere ro. Med mig hjem fra konsultationerne fik jeg øvelser fra Mojzisova-metoden, så jeg kunne lave et lille program 3-4 gange om ugen.

Skæbnen ville så, at første konsultation hos Kate også blev første dag i min næste graviditet! Derfor var jeg selvfølgelig stærkt motiveret for at få udført øvelserne og især i  starten af graviditeten gennemførte jeg en lille serie næsten hver dag. Om Eskild ville være kommet til verden uanset øvelser eller ej, det får vi jo aldrig at vide, men med øvelserne følte jeg at jeg gjorde noget, noget der kunne gøre en forskel og det gav mig en tro på at denne graviditet var anderledes og jeg turde tænke på mig selv som gravid. 

Anna Gabs, mor til 2