Slyngeworkshops

Du kan vælge i mellem to forskellige workshops

Begynderworkshop i mavebinding

- introduktion til strækvikle (Barn 0-10kg), fastvikle og ringslynge.

På denne workshop lærer du om de forskellige muligheder du har for at bære dit barn ergonomisk korrekt. Du kan afprøve forskellige vikler, hvis du ønsker afklaring af hvad der er det rigtige for dig. Du bliver guidet igennem forskellige måder at binde strækvikle og fastvikle når du bærer dit barn på maven og du har mulighed for at få personlig feedback mens du får dit barn placeret i viklen. Du kan også lære at bruge viklen eller ringslyngen til at amme din baby.   

Workshoppen tager udgangspunkt i deltagernes ønsker, behov og erfaringsniveau og der er plads til individuelle spørgsmål. Denne workshop er også for dig der er gravid og gerne vil lære teknikkerne så du er klar til at vikle dit barn fra dag 1:)

Du får:

  • 3 timers praktisk workshop, hvor du kan gå derfra med en viklet baby.
  • Adgang til en lukket facebookgruppe, hvori der vil være undervisningsvideoer og andet relevant materiale.
  • En hyggelig formiddag med snacks, te og kaffe.

Pris: 350,- er for 1 barn og 1 voksen. Du har mulighed for at tilkøbe en plads (100,-) hvis du gerne vil have din mand/kæreste med, så I sammen kan lære teknikkerne. 

Jeg er virkelig glad for at jeg prioriterede at tage på slyngekursus. Jeg opgav slyngen og viklen med mit første barn fordi jeg var usikker på om jeg gjorde det rigtigt. Denne gang skulle det lykkes, men efter nogle forsøg derhjemme var jeg stadig i tvivl. Gjorde jeg det rigtigt? Jeg ønskede mig friere hænder til at lege med min store datter og gøre andre ting, men stadig have den lille på mig. Kurset gav mig ikke bare et teoretisk indblik i hvorfor det er en god idé at bruge viklen og slyngen på sit barn, men også fifs til og praktiske øvelser i hvordan man så bruger dem. I dag laver jeg aftensmad, handler og går på museum med Lea på 2,5 måned på brystet. Og der sidder hun trygt og godt.

Katrine Maruri Zorzabalbere

Fortsætterworkshop i ryg og hoftebæring

- introduktion til fastvikle og ringslynge

På denne workshop lærer du at få baby sikkert og trygt om på ryggen. Når baby kommer på ryggen åbner en ny verden af muligheder sig! Du kan bære et tungere barn på lange ture, du kan igen støvsuge og lave mad uden at baby er i vejen eller kommer for tæt på fx det varme komfur. Du får tips og tricks til at lave et godt sæde og stramme viklen rigtigt. Vi afprøver forskellige bindinger og du kan stifte bekendtskab med enkeltheden i at vikle med en kortere vikle end de 5 meter, du måske plejer at svinge rundt med. Du kan også lære at bruge fastviklen på hoften. Hvis der er ønske om det, øver vi også mere avancerede bindinger med forskellige afslutninger eller med brug af slyngeringe.

Hofteteknikkerne kan bruges fra 3 mdr. og rygbindingerne fra typisk 5-6 mdr, men måske allerede fra 4 mdr alt efter babys hovedkontrol.

Workshoppen tager udgangspunkt i deltagernes ønsker, behov og erfaringsniveau og der er plads til individuelle spørgsmål.

Du får:

  • 3 timers praktisk workshop, hvor du kan gå derfra med en viklet baby.
  • Adgang til en lukket facebookgruppe, hvori der vil være undervisningsvideoer og andet relevant materiale.
  • En hyggelig formiddag med snacks, te og kaffe.

Pris: 350,- er for 1 barn og 1 voksen. Du har mulighed for at tilkøbe en plads (100,-) hvis du gerne vil have din mand/kæreste med, så I sammen kan lære teknikkerne. 

 

Om underviseren Katrine Boel Gjerum

Katrine er uddannet fysioterapeut i 2010 og har mange års undervisningserfaring af forskellige målgrupper. De seneste år har hun arbejdet mere og mere med babyer og deres mødre og har bl.a. taget efteruddannelse omkring babyers motoriske udvikling. På vores workshops videregiver hun sin viden om hvordan slyngerne kan bruges til at støtte babyers motorik, samt hvordan du som mor bedst passer på din egen krop, når du bærer dit barn. Katrine samarbejder til daglig med en babykiropraktor og underviser bl.a. også i babymotorik. Privat er Katrine mor til to slyngebørn og har mange tusind timers vikleerfaring.

MorsKrop, Rugårdsvej, Odense
Hold Tidspunkt Pris
Begynderworkshop August
09 aug. 2018 - 09 aug. 2018
Katrine Boel Gjerum
Torsdag - 09.30 - 12.00
350 DKK
Begynderworkshop September
20 sep. 2018 - 20 sep. 2018
Katrine Boel Gjerum
Torsdag - 09.30 - 12.30
350 DKK
Begynderworkshop November
15 nov. 2018 - 15 nov. 2018
Katrine Boel Gjerum
Torsdag - 09.30 - 12.30
350 DKK

Sprød bækkenbund og stærk mor-krop!

12 ugers online genoptræningsprogram til dig, der vil have fladere mave, tørre trusser og vil være fri for smerter, der forhindrer dig i alt fra løbeture til at bære dit barn eller sex med din partner.

Er det her dig?

ReFIT online

Få gratis “Mine 5 bedste tricks til en velfungerende bækkenbund”

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev.
Bare rolig! Ingen spam.
Kun underholdende nyhedsbreve fyldt med tips og gode råd til dig og din krop, hvad enten du er gravid eller har født for mange år siden:)