MOMfood

Mangler du inspiration? Kom med til praktisk mad-workshop

Som nybagt mor kender du måske til det der med, at det kan være overraskende vært at finde tid og ro til helt almindelige ting såsom mad. Ikke desto mindre er der faktisk rigtig god grund til at rette et ekstra fokus på den mad du spiser, netop i perioden efter du er blevet mor. 

Kroppen har brug for byggesten og er ofte på overarbejde i forhold til manglende søvn, opheling af kroppen efter graviditet og fødsel, men særligt hvis du ammer, er der nogle vitaminer, mineraler og fedtstoffer, som du med fordel kan være særligt opmærksom på.

Alt dette taler vi om til workshoppen MOMfood, hvor det netop er mad til mor, som er i fokus.

I løbet af den første time gennemgår vi:

  • Kort om amningens fordele for dit barns sundhed
  • Madvarer, som du med fordel kan være opmærksom på at rigeligt af og hvorfor
  • Hvordan dine måltider kan sammensættes, så det giver mening i en travl hverdag med baby

I sidste del af workshoppen tilbereder og spiser vi lækker mad sammen - sådan at du ser og oplever, hvordan et måltid kan se ud (og smage) med udgangspunkt i at være god ved din krop og baby. 

Varm anbefaling herfra! Og mega fedt med den praktiske del bagefter hvor man laver nogle super sund, lækre og NEMME retter. Skal faktisk lave nogle af opskrifterne idag!

Solveig Beck Nielsen, mor til to

DETTE FÅR DU: Helt konkrete og håndgribelige ideer, forslag, opskrifter og redskaber til mad og måltider, som skaber de bedste forudsætninger for din krop i hverdagen på barsel med baby. Og ikke mindst lækkert mad i godt selskab og lækre omgivelser. 

INVESTERING: 350kr. inkl mad, ny viden og opskrifter på lækker og nærende mad.

HVORNÅR: Torsdag d. 16. Maj kl. 9.30-12.00

HVOR: Hos MorsKrop's lokaler på Rugårdsvej 55A, st. 5000 Odense C.

Der er ingen fremtidig dato foreløbig

Om Cissa Burmeister

Jeg er uddannet fysioterapuet og har en bachelor i ernæring og sundhed. Til daglig driver jeg Cissa B, hvor jeg blandt andet vejleder for træningsentusiaster, sårbare/udsatte familier og mødre i mad og måltider med udgangspunkt i deres hverdagsliv. Jeg tilbyder blandt andet mit 1:1 MOMfood forløb i MorsKrops lokaler, hvor du kan få råd og kostvejledning til at nå dit mål. Se mere på her!

Privat er jeg gift og mor til en datter på 14 måneder. I min barsel blev jeg overrasket over, hvor mine, ellers nogenlunde, gode madvaner forsvandt hen i søvnunderskud, amning, bleskift og fokus på min datter. Jeg blev også overrasket over, at jeg ikke modtog nogen vejledning i, hvilke fødevarer, som jeg skulle være særligt opmærksom på at spise rigeligt af, mens jeg ammede. Så jeg kender altså til, at det kan være svært at nå helt basale ting, men også, at det kan være en jungle at finde ud af, hvad anbefalingerne egentlig lyder på.

12 ugers online træningsprogram

- få sprød bækkenbund og stærk mor-krop!

12 ugers online genoptræningsprogram til dig, der vil have fladere mave, tørre trusser og vil være fri for smerter, der forhindrer dig i alt fra løbeture til at bære dit barn eller sex med din partner.

Er det her dig?

ReFIT online

Få gratis “Mine 5 bedste tricks til en velfungerende bækkenbund”

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev.
Bare rolig! Ingen spam.
Kun underholdende nyhedsbreve fyldt med tips og gode råd til dig og din krop, hvad enten du er gravid eller har født for mange år siden:)