Babymusik

Sanserne vækkes

Helt fra vi er små er musik med til at skabe forbindelser i vores hjerner som udvikler os og hjælper os med at sætte ting i systemer. Musikken vækker liv i følelserne i kroppen lige fra fryd til frygt, det vil sige at musikken gør os til hele mennesker med bedre forståelse og tilladelse af os selv.

Blid stimuli

I undervisningen bruger jeg både kendte og mindre kendte børnesange, jeg bruger nogle få salmer, og jeg bruger klassisk og rytmisk musik spillet fra CD. Jeg spiller på klarinet, på et lille klokkespil og på guitar, og børnene får lov til at spille på instrumenter i form af trommer, rasleæg og andre rytmeinstrumenter. Jeg bruger fagter til sangene og forskellige redskaber såsom en farverig faldskærm, farverige tørklæder, en pilatesbold, en lille dukke og sæbebobler. Så sanserne bliver stimuleret på en blid og nænsom måde.

I undervisningen vil forældrene deltage i det omfang det kræves for at hjælpe og guide sit eget barn.

Vi glæder os til at byde velkommen til Babymusik hos MorsKrop som vil bestå af 6 ugers forløb á 60 minutter. Opstart i september. 

Holdet er børn i alderen op til 1 år.

Alt dette får du

  • Kompetent undervisning af Tine der er konservatorieuddannet med flere års erfaring i babymusik undervisning.

  • Nye lækre omgivelser der er skabt til mødre.

  • Adgang til et lækkert loungeområde hvor hygge, eksklusivitet og en lækker gratis kop kaffe/te samt gratis wifi er prioriteret - til dem der har lyst til at blive hængende

  • Gode puslefaciliteter

  • Afgang til microbølgeovn

  • Barnevognsparkering med overvågning

 

Pris: 600,- for 1 voksen og 1 barn.

Tilmelding under billedet. 

Tine Maj Antonsen

Jeg er uddannet klarinettist fra Syddansk Musikkonservatorium. I 2015 debuterede jeg som klarinettist/solist.

Jeg har flere års erfaring med at undervise i babysalmesang og musikalsk legestue for de små, og jeg underviser også i sammenspil og klarinet for større børn.

Udover pædagogisk arbejde arbejder jeg som freelance-klarinettist, hvor jeg ofte spiller i landets forskellige symfoniorkestre. Jeg er samtidig en aktiv kammermusiker, hvor jeg spiller med mine selvetablerede ensembler.

Jeg brænder for at formidle musik til børn og unge og glæden ved det er kun blev større efter jeg har fået mine tre børn, Sidsel, Lea og Jeppe på hhv. 9, 5 og knap et år.

MorsKrop, Rugårdsvej, Odense
Hold Tidspunkt Pris
Babymusik BM1
04 jan. 2019 - 08 feb. 2019
Tine Maj Antonsen
Fredag - 09.30 - 10.30
600 DKK

Sprød bækkenbund og stærk mor-krop!

12 ugers online genoptræningsprogram til dig, der vil have fladere mave, tørre trusser og vil være fri for smerter, der forhindrer dig i alt fra løbeture til at bære dit barn eller sex med din partner.

Er det her dig?

ReFIT online

Få gratis “Mine 5 bedste tricks til en velfungerende bækkenbund”

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev.
Bare rolig! Ingen spam.
Kun underholdende nyhedsbreve fyldt med tips og gode råd til dig og din krop, hvad enten du er gravid eller har født for mange år siden:)