Gravid træning Odense

Trine Hestholm


Fysioterapeut

Hej med jer!


Trine Hestholm fysioterapeut MorsKrop.

Jeg hedder Trine og er uddannet fysioterapeut.

Jeg har en baggrund som gymnast og danser, både som udøver og instruktør. Jeg har derfor mange års erfaring med både bevægelse, kropsforståelse og holdtræning, i alle aldersgrupper. At undervise hold og vejlede mine klienter er en stor passion for mig. Jeg synes det er virkelig givende at følge din proces, og fantastisk at få lov til at følge med helt fra graviditet til efterfødsel.

Min nysgerrighed og passion for, hvordan fysioterapi og træning, kan hjælpe før, under og efter graviditeten, voksede især i forbindelse med min egen graviditet og mor-rolle. Fysisk aktivitet og træning, i graviditeten og efter en fødsel, er især et område der er fyldt med myter og holdninger til hvad man må og ikke må. Det kan være en jungle at navigere i, og skabe en masse begrænsninger, samt frygt for at gøre noget forkert. Disse myter synes jeg især er spændende at dykke ned og afmystificere - mit mål er at skabe færre bekymringer og større bevægelsesfrihed.

Udover morkroppen, har jeg også stor interesse indenfor yoga, smerter og mental sundhed. Jeg elsker at nørde mit fag, dygtiggøre mig og opnå ny viden, så jeg kan hjælpe dig bedst muligt. I min behandling er det vigtigt for mig at skabe en god og tryg relation, og at inddrage dig i processen, så vi i samarbejde udarbejder en plan mod dit mål. Alle mennesker er forskellige og har forskellige behov og overskud. Derfor tager jeg udgangspunkt i dit liv og hvad der giver mening i din hverdag. Din krop er stærk og skabt til bevægelse, og jeg ønsker at hjælpe dig med at forstå dine smerter, skabe bevægelsesglæde og tillid til din krop, samt give dig redskaber til at hjælpe dig selv efterfølgende.

Privat bor jeg sammen med min mand, Christian og vores tvillinger Nohr og Alva fra december 2020.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Kurser og uddannelse


  • Mediyoga instruktør

  • Kursus i moderne smertevidenskab "Lær at behandle kroniske smerter" v/ Smertevidenskab.dk

  • Kinesiotaping v/ Sports Pharma

  • Professionsbachelor i Fysioterapi, UCL Lillebælt, Odense.

Du kan møde Trine på disse hold: