Maja Dreyer


Fysioterapeut, Cert. coach og personlig træner

Mindfuld power fys


Hej. Mit navn er Maja. Jeg er fysioteraput, personlig træner, metakognativ - og systemisk coach i teamet MorsKrop. Jeg hjælper dig med forståelse og behandlinger til dine smerteproblematikker og bekymringer, så din hverdag ikke bliver styret at smerter og tanker. 

For hvad gør vi egentlig med vores tanker om krop, bækkensmerte og tilstand? De tanker og signaler vil jeg gøre dig klogere på, og lære dig at navigere i din smerte med behandling og øvelser. Tage udgangspunkt i din smertehistorie, så vi finde din krops kreative måde at skabe tryghed på. Om du er gravid, nybagt mor, eller ønsker at blive mor, så kan en konsultation føre os tættere på dit ønske.

Privat bor jeg i odense med min familie på tre. Mor til Lasse og kærester med Joakim.
Du vil se mig på FIT til fødsel, FIT efter fødsel og kejsersnit, FIT til hverdag og ikke mindst på MOMcamp og personlig træning. Ofte er jeg i bevægelse, og gerne hvor jeg udfordre i yderligere styrke og genoptræningsøvelser til fx. lænd, bækken og balder. Måske du også ser mig i en mere reflekterende tankegang, hvor jeg stiller spørgsmål som skaber en selvkærlig forandring til dine smerter og livsstilsændring gennem personlig fysioterapeutiske konsultationer, meta kognitiv coaching, og god massage. (Apropo massage, jeg giver en god gravid/mor massage). 

Jeg har tidligere arbejdet som fysioterapeut på klinik, samt med sygemeldte af stress, angst depression og kroniske smerter. Gennem personlig erfaring har jeg kendskab til livet med en præmatur og tanker og følelser bag det.

Kurser og uddannelse


 • Meta Mind Coach - Metakognitiv terapi v/ Mindinstitute

 • Kursus i moderne smertevidenskab "Lær at behandle kroniske smerter" v/ Smertevidenskab.dk

 • Fysioterapeutens rolle i arbejdsrettet rehabiliteringen af borgere med

  nakke-, skulder- og rygproblemer v/ Quick Care Academy

 • Den professionelle og strukturerede rådgivningssamtale med psykisk sårbare

  borgere v/ Quick Care Academy

 • Tilbagemelding til sagsbehandler – rehabiliteringsplan, lovgivning og skriftlig

  status v/ Quick Care Academy

 • Narrativ og spejlingsspørgemetoder, til unge v/ Headspace

 • Certificeret systemisk coach v/ Aarhus Coaching

 • Professionsbachelor i Fysioterapi, UCL Esbjerg, Odense, 2016