Lene Hauge

Fysioterapeut og adm. medarbejder info@morskrop.dk 29847724

Når du ringer ind i telefontiden er det mig, der tager telefonen. Jeg sidder klar til at svare på dine spørgsmål vedr. alle vores tilbud og hjælpe dig videre til den relevante behandling eller holdtræning. 

Du kan møde mig i klinikken mandag, onsdag og fredag, hvor udover telefontid har andre administrative og praktiske opgaver.

Jeg er uddannet fysioterapeut fra Odense i 2009. Jeg  har været hos MorsKrop siden 2018 og har et godt kendskab til de typiske problematikker, der behandles i klinikken.

Jeg er selv mor til 2 skønne unger på 5 og 10 år.

For mig er det vigtigt at du føler dig hørt og forstået, når du ringer ind. Ofte kræver det lidt mod at tage kontakten og fortælle om sine udfordringer til en fremmed og for mig er empatien, omsorgen og trygheden derfor så vigtig. Jeg glæder mig til at snakke med dig og hjælpe dig på rette vej.

 

12 ugers online træningsprogram

- få sprød bækkenbund og stærk mor-krop!

12 ugers online genoptræningsprogram til dig, der vil have fladere mave, tørre trusser og vil være fri for smerter, der forhindrer dig i alt fra løbeture til at bære dit barn eller sex med din partner.

Er det her dig?

ReFIT online

Få gratis “Mine 5 bedste tricks til en velfungerende bækkenbund”

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev.
Bare rolig! Ingen spam.
Kun underholdende nyhedsbreve fyldt med tips og gode råd til dig og din krop, hvad enten du er gravid eller har født for mange år siden:)