Lægerne Jens og Rasmus

Anæstesilæger

Jens Palm

Jeg hedder Jens og jeg blev læge fra Syddansk Universitet i 2012. Siden har jeg arbejdet på Fælles Akutmodtagelsen i Aabenraa, ved Almen Praktiserende læge i Haderslev, og som ortopædkirurgisk reservelæge i Odense.  Jeg har desuden 4 års erfaring indenfor specialet anæstesiologi, som omfatter intensiv pleje og bedøvelse. Jeg arbejder p.t. som anæstesilæge på OUH. 

Jeg har fungeret som underviser indenfor pædiatriske og ortopædkirurgiske sygdomme siden 2009 og har udover undervisning i luftvejshåndtering også beskæftiget mig med undervisning i førstehjælp og genoplivning af børn siden 2014. Sidstnævnte har været rettet imod private dagplejere samt personale og pædagoger i børneinstitutioner. 

Jeg bor i Bolbro med min hustru og vores 3 børn. 

Rasmus Møller Duus

Jeg hedder Rasmus og blev læge fra Syddansk Universitet i 2009. Efterfølgende har jeg opnået bred erfaring indenfor forskellige lægespecialer, bl.a. almen praksis, intern medicin, kirurgi og anæstesi. De sidste 4 år har jeg arbejdet på børneafdelingerne i Odense og Aabenraa, som et led i min speciallægeuddannelse til børnelæge. 

Siden 2012 har jeg undervist dagplejere, samt personale i vuggestuer og børnehaver i førstehjælp og genoplivning af børn.

Jeg bor i Odense sammen med min hustru Louise og vores to dejlige børn William og Magnus.

Jeg underviser i følgende:

12 ugers online træningsprogram

- få sprød bækkenbund og stærk mor-krop!

12 ugers online genoptræningsprogram til dig, der vil have fladere mave, tørre trusser og vil være fri for smerter, der forhindrer dig i alt fra løbeture til at bære dit barn eller sex med din partner.

Er det her dig?

ReFIT online

Få gratis “Mine 5 bedste tricks til en velfungerende bækkenbund”

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev.
Bare rolig! Ingen spam.
Kun underholdende nyhedsbreve fyldt med tips og gode råd til dig og din krop, hvad enten du er gravid eller har født for mange år siden:)