Lægerne Jens og Jeppe

Anæstesilæger info@morskrop.dk

Jens Palm

Jeg hedder Jens og jeg blev læge fra Syddansk Universitet i 2012. Siden har jeg arbejdet på Fælles Akutmodtagelsen i Aabenraa, ved Almen Praktiserende læge i Haderslev, og som ortopædkirurgisk reservelæge i Odense.  Jeg har desuden 4 års erfaring indenfor specialet anæstesiologi, som omfatter intensiv pleje og bedøvelse. Jeg arbejder p.t. som anæstesilæge på OUH. 

Jeg har fungeret som underviser indenfor pædiatriske og ortopædkirurgiske sygdomme siden 2009 og har udover undervisning i luftvejshåndtering også beskæftiget mig med undervisning i førstehjælp og genoplivning af børn siden 2014. Sidstnævnte har været rettet imod private dagplejere samt personale og pædagoger i børneinstitutioner. 

Jeg bor i Bolbro med min hustru og vores 3 børn. 

Jeppe

Jeg hedder Jeppe og er uddannet læge fra Syddansk Universitet i 2015. Efterfølgende har jeg arbejdet et år i Viborg på hhv. akutafdelingen og karkirurgisk afdeling. De seneste 2 år har jeg været i det anæstesiologiske speciale. Jeg arbejder aktuelt på OUH, hvor jeg er ved at tage min speciallæge-uddannelse i anæstesiologi.

Jeg har under min uddannelse arbejdet som underviser i fysiologi for bl.a. medicinstuderende. De senere par år har jeg deltaget i undervisning af anæstesisygeplejerske-kursister.

I min studietid har jeg desuden arbejdet som kystlivredder i flere sæsoner, og har deraf et indgående kendskab til basal førstehjælp.

Privat er jeg bosat i Odense med min kæreste.

 

Jeg underviser i følgende:

Sprød bækkenbund og stærk mor-krop!

12 ugers online genoptræningsprogram til dig, der vil have fladere mave, tørre trusser og vil være fri for smerter, der forhindrer dig i alt fra løbeture til at bære dit barn eller sex med din partner.

Er det her dig?

ReFIT online

Få gratis “Mine 5 bedste tricks til en velfungerende bækkenbund”

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev.
Bare rolig! Ingen spam.
Kun underholdende nyhedsbreve fyldt med tips og gode råd til dig og din krop, hvad enten du er gravid eller har født for mange år siden:)