Johanne Fabricius

Sygeplejerske og tidl. IBCLC cert. info@morskrop.dk

Mit navn er Johanne. Jeg bor i Odense sammen med Nikolaj og vores to børn Silje og Frederik.

Jeg har arbejdet med spædbørn og amning i snart 10 år og jeg elsker det stadig! Jeg havde en svær ammestart med mit første barn og har selv mærket på egen krop hvad det vil sige og hvilken stor betydning den rigtige hjælp og vejledning kan have. Jeg ammede begge mine børn længe, takket være den hjælp jeg fik første gang.

Jeg har mange tips og tricks til jer fra min tid på neonatalafdelingen i Odense. Tidligere har jeg arbejdet på Vuggen og barselsklinikken, hvorfra jeg også tog min uddannelse som IBCLC vejleder (international certificeret ammevejleder).

Jeg vil på mine hold skabe en tryg atmosfære, hvor der er plads til alle spørgsmål. Jeg glæder mig rigtig meget til at se jer!

Jeg underviser i følgende:

12 ugers online træningsprogram

- få sprød bækkenbund og stærk mor-krop!

12 ugers online genoptræningsprogram til dig, der vil have fladere mave, tørre trusser og vil være fri for smerter, der forhindrer dig i alt fra løbeture til at bære dit barn eller sex med din partner.

Er det her dig?

ReFIT online

Få gratis “Mine 5 bedste tricks til en velfungerende bækkenbund”

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev.
Bare rolig! Ingen spam.
Kun underholdende nyhedsbreve fyldt med tips og gode råd til dig og din krop, hvad enten du er gravid eller har født for mange år siden:)