Janne Kjærulff

GynObs Fysioterapeut janne@morskrop.dk

Jeg er uddannet fysioterapeut i 2011 og vidste fra en start at jeg skulle være gynobs fysioterapeut. Derfor har jeg i mange år specialiseret mig ved siden af mit job på Odense Universitetshospital, hvor jeg har arbejdet som gynækologisk og obstetrisk fysioterapeut siden jeg blev færdiguddannet.

Hos Morskrop får jeg mulighed for at hjælpe dig med de former for underlivs problematikker  du måske har. Mit primære arbejdsområde er smerter og efterfødselsproblematikker fx nedsynkning, samlivsproblemer og inkontinens. Jeg har desuden erfaring med gravide i job og de problemer som opstår under graviditeten fx bækkensmerter. Ydermere har jeg læst Idræt på Syddansk universitet og derfor har jeg en masse træningserfaring som bidrager til at hjælpe dig godt på vej hvad end du er gravid, nybagt mor eller mor gennem flere år.

Som behandler fokuserer jeg på mennesket frem for problemet og hjælper DIG med at nå dine mål.

Ps. Mine klienter siger at jeg giver en virkelig god massage, og er godt til at tage hensyn til eventuelle problemområder.

Privat bor jeg med min kæreste Michael og er MOR med stort M til vores tre børn på 13, 8 og 4 år.

Jeg glæder mig til at møde dig…

Janne Kjærulff - gynobs fysioterapeut

Book en tid hos Janne

Jeg underviser i følgende:

12 ugers online træningsprogram

- få sprød bækkenbund og stærk mor-krop!

12 ugers online genoptræningsprogram til dig, der vil have fladere mave, tørre trusser og vil være fri for smerter, der forhindrer dig i alt fra løbeture til at bære dit barn eller sex med din partner.

Er det her dig?

ReFIT online

Få gratis “Mine 5 bedste tricks til en velfungerende bækkenbund”

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev.
Bare rolig! Ingen spam.
Kun underholdende nyhedsbreve fyldt med tips og gode råd til dig og din krop, hvad enten du er gravid eller har født for mange år siden:)