Gravid træning Odense

Sang og motorik hold


Forældre/barn sang og motorik hold i Odense.

Stimuler sanserne


Stimuler sanserne MorsKrop Odense Motorik.

Til sang og motorik synger, hygger og leger vi. Hver uge har vi fokus på en ny sans og snakker om, hvorfor denne sans er vigtig og hvordan vi kan stimulere den i hverdagen.

På de seks gange får du inspiration til forskellige aktiviteter, der stimulerer dit barns sanser og dermed understøtter en god motorisk og følelsesmæssig udvikling. Vi ligger vægt på, at aktiviteterne så vidt muligt skal kunne overføres til hjemmet og gradueres efter barnets udviklingsniveau. I løbet af perioden taler vi også om at finde balancen mellem at få aktiveret dit barn, så det også er velstimuleret, men uden det bliver en ekstra stressfaktor for jer som forældre. Der er også plads til spørgsmål omkring barnets generelle udvikling.

Holdet foregår i vores dejlige træningsal med bløde madrasser. Her er der også to slyngevugger med motor, hvis den lille hellere vil tage sig en lur.

Efter holdet er der rig mulighed for at blive og hygge videre i de bløde gemakker i loungen, med en lækker gratis kaffe/te/kakao fra vores skønne kaffebar.

Hvorfor sansestimulere?


Stimuli MorsKrop Odense.

Sanseintegration er i store træk at kunne omdanne mange indtryk til én samlet, meningsfuld helhed, så barnet kan reagere passende til situationen. Barnets måde at bearbejde sanseindtryk på har dermed betydning for den motoriske og følelsesmæssige udvikling samt forudsætningerne for leg, læring og social interaktion. Sammen med en tryg og nærværende relation til sine primære voksne er det altså via sanserne, barnet lærer sin omverden at kende. 

Godt at vide


MorsKrop, Odense, sanser, stimuli.
  • Holdet er for forældre og børn i alderen 4-9 mdr.

  • Holdet undervises af børnergoterapeut Gitte Kjærgaard, så I er rigtig gode hænder! 

  • Pris: 660,- for 6 x 50 min. med sjov og stimuli. Der er mulighed for at betale over 3 rater á 220 kr. (1. rate trækkes med det samme, næste trækkes efter 28 dage og den sidste trækkes yderligere 28 dage efter). 

  • Både mor og far er velkommen.

  • Der er gratis parkering lige ved vores bygning. Husk at registrere din parkering, når du kommer. 

  • Der er gratis god kaffe ad libitum ;)