Fun FIT Dance

Fun Fit Dance er holdet til dig, som vil feste og danse dig til din træning. En time hvor der er garanti for smil, sved og grin, og hvor du glemmer, at du træner.

Dans dig i form

På timen vil vi danse alt muligt forskelligt! Dansene er simple men sjove, så vi kan fokusere på at få mest muligt ud af træningen. Der vil både blive kørt track-by-track, hvor vi danser til en enkelt sang, mens der indimellem vil blive lavet lidt længere, men stadig simple, koreografier.

Efter dansen vil vi slutte af med lidt funktionel styrketræning for mor-kroppen.

Hvorfor danse

På en Fun FIT Dance time fokuseres der på at få pulsen op og skabe høj forbrænding, bruge de store muskler i benene, styrke vores core (mave/ryg), styrke vores skuldre/øvre ryg og skabe god holdning - alt sammen med respekt for mor-kroppen og en kærlig opmærksomhed til vores bækkenbund.

Hvem er holdet til

Holdet er for alle mødre, der kan lide at danse - uanset om du har født for 2 eller 30 år siden! Du behøver ikke være en sej dansemus for at kunne være med - alle kan danse :-)

Vi tilbyder både:

  • Fun FIT Dance - uden børn - bare ren mor-tid!

  • Fun FIT Dance Family - træn og ha det sjovt med dit større barn - fra 5 år. Du og dit barn vil elske det!!!

Underviseren

Læs mere om vores skønne underviser Thea Julie Rasmussen her!

 

Abonnement

Der er nu muliged for en abonnements løsning.

Medlemskabet foregår sådan, at der fra købsdatoen og 31 dage fra denne og fortsat bliver trukket dette beløb. Der bliver trukket maks 6 gange, hvilket svarer til 2½ hold, som man ellers vil kunne tilmelde sig i perioden januar 2019 - juni 2019.

Starter du først senere, trækkes der kun de resterende gange indtil sommerferien. 

Opsigelse skal ske senest inden næste betaling, hvor medlemskabet herefter også stopper. 

Tilmeld abonnement for FFD Family her! Tilmeld abonnement for FFD her!

Sprød bækkenbund og stærk mor-krop!

12 ugers online genoptræningsprogram til dig, der vil have fladere mave, tørre trusser og vil være fri for smerter, der forhindrer dig i alt fra løbeture til at bære dit barn eller sex med din partner.

Er det her dig?

ReFIT online

Få gratis “Mine 5 bedste tricks til en velfungerende bækkenbund”

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev.
Bare rolig! Ingen spam.
Kun underholdende nyhedsbreve fyldt med tips og gode råd til dig og din krop, hvad enten du er gravid eller har født for mange år siden:)