Fun FIT Dance

En time hvor der er garanti for smil, sved og grin, og hvor du glemmer, at du træner!

Dans dig i form

Kom og dans med os og få styrket kroppen samtidig!

På Fun FIT Dance danser vi en masse forskelligt, men fælles er, at der er tale om sjove, simple danse, så alle kan være med, og så vi kan fokusere på at få mest muligt ud af træningen. Vi kører både track-by-track, hvor vi danser til en enkelt sang, men indimellem laver vi også lidt længere, men stadig simple, koreografier.

Efter dansen vil vi slutte af med lidt funktionel styrketræning for mor-kroppen.

Hvorfor danse?

På en Fun FIT Dance-time fokuseres der på at få pulsen op og skabe høj forbrænding, bruge de store muskler i benene, styrke din core (mave/ryg), styrke dine skuldre/ den øvre ryg og skabe god holdning - alt sammen med respekt for mor-kroppen og med en kærlig opmærksomhed på bækkenbunden.

Hvem er holdet til?

Holdet er for alle mødre, der kan lide at danse - uanset om du har født for 1 eller 30 år siden! Du behøver ikke være en sej dansemus for at kunne være med - alle kan danse!

 

Vælg mellem følgende hold:

Fun FIT Dance - uden børn - bare ren mor-tid!

PRIS: 760 kr. 

Fun FIT Dance Family - træn og hav det sjovt med dit større barn - fra 5 år. Du og dit barn vil elske det!

PRIS: 1120 kr. For 1. voksen og 1 barn. 

Psssttt!!!! Få barn nr. 2 med til halv pris!!  KUN 1300 kr i alt. 

 

 

Jeg har aldrig været så vedholdende i min egen træning siden jeg er blevet mor. Mine to piger er min helt store motivator og selvøflgelig skal vi afsted til Fun FIT Dance Family hver tirsdag!! Det er det bedste jeg har gjort for mig selv og kunne dele det med mine piger og dyrke motion sammen med dem er bare fantastisk!

Kate

Underviseren

Thea Julie Rasmussen er på barsel, og derfor har vi været så heldige at få Sandie Eilsø Fornes ind som vikar. Læs mere om Sandie her!

LÆS HVORDAN VI FORHOLDER OS TIL CORONA OG OM VORES HANDELSBETINGELSER HER

Henter datoer...

12 ugers online træningsprogram

- få sprød bækkenbund og stærk mor-krop!

12 ugers online genoptræningsprogram til dig, der vil have fladere mave, tørre trusser og vil være fri for smerter, der forhindrer dig i alt fra løbeture til at bære dit barn eller sex med din partner.

Er det her dig?

ReFIT online

Få gratis “Mine 5 bedste tricks til en velfungerende bækkenbund”

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev.
Bare rolig! Ingen spam.
Kun underholdende nyhedsbreve fyldt med tips og gode råd til dig og din krop, hvad enten du er gravid eller har født for mange år siden:)