FIT til fertilitet

Baggrund

Hos MorsKrop ønsker vi at favne kvinde- og morkroppen både før, under og efter en graviditet. Vi har i lang tid ønsket at kunne tilbyde fertitlitetsfremmende fysioterapi, som stadig er ret nyt i Danmark, men som i de senere år er begyndt at vinde indpas, da resultaterne taler for sig selv. 

Fertilitetsfremmende fysioterapi er nemlig en effektiv konservativ behandlingsform uden bivirkninger. 

Vores hold forløb FIT til fertilitet er baseret på Mojzisova-metoden, som er udviklet af den tjekkiske fysioterapeut Ludmilla Mojzisova. Gennem forskellige videnskabelige studier påviste hun, at metoden kan helt op til firedoble infertile kvinders chance for at opnå naturlig graviditet uden brug af medicinsk fertilitetsbehandling. 

Hvem er holdet til?

Holdet henvender sig til dig, der ønsker at fremme din fertilitet igennem træning og livsstilsændringer. Træningen kan dog også med fordel anvendes som forberedelse til IVF-behandling eller inseminationsforsøg.

Fysioterapi

Du kan med fordel kombinere holdtræningen med en individuel fertilitetsfremmende fysioterapikonsultation. Vi giver 10% rabat på din første konsultation, hvis du er tilmeldt et holdforløb. 

Hvordan foregår træningen?

Vi starter ud med en afspændingsøvelse, og herefter vil der være et teoretisk oplæg, der bl.a. omhandler hvordan forskellige ting påvirker frugtbarheden og hvad vi kan ved det:

  1. Introduktion til metoden
  2. Holdning, ergonomi og livmoderens postition
  3. Generelle motionsvaner og stress
  4. Arvæv - herunder hormonelle ubalancer og bakterier
  5. Kost og vitaminer
  6. Opsamling

Derefter laver vi forskellige træningsøvelser og slutter af med afspænding og fælles snak og sparring.

De træningsøvelser, som vi laver på holdet, opfordres du til at lave derhjemme og du modtager ved første træning en oversigt over øvelserne, for at gøre det nemmere for dig at huske. 

Som en del af holdforløbet får du bogen: "Fertilitet og Fysioterapi", som dette kursus udspringer fra. I denne bog er der også lavet en oversigt over de øvelser du lærer på holdet. 

Praktisk

Træningen foregår på hold med maks 8 deltagere fordelt ud på 6 mødegange á 90 minutters varighed. Vi træner i lokalerne hos MorsKrop.dk, Rugårdsvej 55A, 5000 Odense C. Se herunder hvornår næste hold afholdes. 

Din investering

1550 kr. som engangsbetaling eller som ratebetaling fordelt over 2 rater á 775 kr. (1. rate trækkes med det samme, og næste trækkes efter 31 dage). 

Læs om tilskud fra danmark her
MorsKrop, Rugårdsvej, Odense
Hold Tidspunkt Pris
FIT til Fertilitet, Odense (Holdnr. FTFT1)
04 feb. 2021 - 11 mar. 2021
Sidse Marie Jensen
Torsdag - 15.45 - 17.15
1.550 DKK
FIT til fertilitet, Odense (Holdnr. FTFT2)
18 mar. 2021 - 29 apr. 2021
Sidse Marie Jensen
Torsdag - 15.15 - 16.45
1.550 DKK
FIT til fertilitet, Odense (Holdnr. FTFT3)
06 maj. 2021 - 17 jun. 2021
Sidse Marie Jensen
Torsdag - 15.15 - 16.45
1.550 DKK

12 ugers online træningsprogram

- få sprød bækkenbund og stærk mor-krop!

12 ugers online genoptræningsprogram til dig, der vil have fladere mave, tørre trusser og vil være fri for smerter, der forhindrer dig i alt fra løbeture til at bære dit barn eller sex med din partner.

Er det her dig?

ReFIT online

Få gratis “Mine 5 bedste tricks til en velfungerende bækkenbund”

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev.
Bare rolig! Ingen spam.
Kun underholdende nyhedsbreve fyldt med tips og gode råd til dig og din krop, hvad enten du er gravid eller har født for mange år siden:)