FIT til fertilitet

Baggrund

FIT til fertilitet er baseret på Mojzisova-metoden, som er udviklet af den tjekkiske fysioterapeut Ludmilla Mojzisova, der gennem forskellige videnskabelige studier påviste at metoden kan firdoble infertile kvinders chance for at opnå naturlig graviditet uden brug af medicinsk fertilitetsbehandling. 

Hvem er holdet til

Holdet henvender sig til dig, der ønsker at fremme din fertilitet igennem træning og livsstilsændringer. Metoden kan dog også med fordel anvendes som forberedelse til IVF- eller insemminationsforsøg.

Fysioterapi

Man kan med fordel kombinere holdtræningen med en individuel fertilitetsfremmende fysioterapi konsultation. Book en tid hos Cecilie Madsen her! Vi giver 10% rabat på din første konsultation hvis du er tilmeldt et holdforløb. 

Hvordan foregår træningen

Vi starter ud med en afspændingsøvelse og herefter vil der være et teoretisk oplæg der bl.a. omhandler hvordan holdning, ergonomi, stress, hormonelle ubalancer, bakterier, muskulære spændingstilstande og generelle motionsvaner påvirker frugtbarheden. Så laver vi forskellige træningsøvelser og slutter af med afspænding og fælles snak og sparing. 

Praktisk

Træningen foregår på hold med maks 8 deltagere fordelt ud på 6 gange mødegange á 90 minutters varighed i lokalerne hos MorsKrop i Kolding. Se herunder hvornår næste hold afholdes. 

Din investring

1550kr som engangsbetaling eller ratebetaling fordelt over 2 rater á 775kr. (1. rate trækkes med det samme og næste trækkes efter 31 dage). 

Læs om tilskud fra danmark her
MorsKrop, Terlings Allé, Kolding
Hold Tidspunkt Pris
FIT til fertilitet, Kolding (Hold nr. FTFT2 KD)
26 nov. 2019 - 28 jan. 2020
Cecilie Madsen
Tirsdag - 16.30 - 18.00
1.550 DKK

12 ugers online træningsprogram

- få sprød bækkenbund og stærk mor-krop!

12 ugers online genoptræningsprogram til dig, der vil have fladere mave, tørre trusser og vil være fri for smerter, der forhindrer dig i alt fra løbeture til at bære dit barn eller sex med din partner.

Er det her dig?

ReFIT online

Få gratis “Mine 5 bedste tricks til en velfungerende bækkenbund”

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev.
Bare rolig! Ingen spam.
Kun underholdende nyhedsbreve fyldt med tips og gode råd til dig og din krop, hvad enten du er gravid eller har født for mange år siden:)