Fertilitetsfremmende træning

Øg dine chancer for graviditet

Hos MorsKrop ønsker vi at hjælper dig som kvinde og/eller par, der brænder for selv at gøre en forskel for din/jeres fertilitet både under eller før et evt. medicinsk forløb.

Hos MorsKrop ønsker vi at favne kvinde- og morkroppen både før, under og efter en graviditet. Vi har i lang tid ønsket at kunne tilbyde fertitlitetsfremmende fysioterapi, som stadig er ret nyt i Danmark, men som i de senere år er begyndt at vinde indpas, da resultaterne taler for sig selv. 

 

Hvad er fertilitetsfremmende fysioterapi og holdtræning?

Fertilitetsfremmende fysioterapi er en effektiv konservativ behandlingsform uden bivirkninger. 

Vores hold forløb Fertilitetsfremmende træning er baseret på Mojzisova-metoden, som er udviklet af den tjekkiske fysioterapeut Ludmilla Mojzisova. 

I Tjekkiet bruger de denne fysioterapeutiske metode som første behandlingsvalg.

Gennem flere videnskabelige studier påviste hun, at metoden kan helt op til firedoble infertile kvinders chance for at opnå naturlig graviditet uden brug af medicinsk fertilitetsbehandling. 

Jeg har fået mere ro på og troen på at det nok skal lykkedes en dag - og så var det rart at møde andre i samme situation.

Deltager på Fertilitetsfremmende træningshold 2021

Hvem er holdet til?

Holdet henvender sig til dig, der ønsker at fremme din fertilitet igennem træning og livsstilsændringer. Træningen kan også med fordel anvendes som forberedelse til IVF-behandling eller inseminationsforsøg.

 

Individuel fertilitetsfremmende fysioterapi

Du kan med fordel kombinere holdtræningen med en individuel fertilitetsfremmende fysioterapikonsultation. Vi giver 10% rabat på din første konsultation, hvis du er tilmeldt et holdforløb. 

Book en konsultation her

 

Hvordan foregår træningen?

Metodens øvelsesprogram veksler mellem afspændende, mobiliserende og stabiliserende øvelser og det er bl.a. et fokus at øvelserne skal være afstressende. Det er øvelser der har fokus på at øge blodgennemstrømmen og nerveforsyningen til vores reproduktive organ samt øge vores mobilitet og afspænde musklerne i mave-, bækken- og rygmuskulaturen.

 1. Introduktion til metoden
 2. Holdning, ergonomi og livmoderens position
 3. Generelle motionsvaner og stress
 4. Arvæv - herunder hormonelle ubalancer og bakterier
 5. Kost og vitaminer
 6. Opsamling

Derefter laver vi forskellige træningsøvelser og slutter af med afspænding og fælles snak og sparring.

De træningsøvelser, som vi laver på holdet, opfordres du til at lave derhjemme og du modtager ved første træning en oversigt over øvelserne, for at gøre det nemmere for dig at huske. 

Det som Mojsizova-metoden OGSÅ kan give dig af positive side-effects

 • Følelsen af, selv at handle aktivt i dit/jeres forløb
 • Behagelige og afspændende øvelser for krop og sjæl
 • Kropsbevidsthed
 • Symptomlindring på menstruationssmerter
 • Symptomlindring af ryg- og bækkensmerter

 

Som en del af holdforløbet får du bogen: "Fertilitet og Fysioterapi", som dette kursus udspringer fra. I denne bog er der også lavet en oversigt over de øvelser du lærer på holdet. 

Jeg har det meget bedre i min krop, jeg har fået en helt ny forståelse for hvordan hele livmoderen fungere og mærker derfor også mere efter end jeg gjorde før.

Deltager på Fertilitetsfremmende træningshold 2021

Praktisk

Træningen foregår på hold med maks 8 deltagere fordelt ud på 6 mødegange á 90 minutters varighed. Vi træner i lokalerne hos MorsKrop.dk, Rugårdsvej 55A, 5000 Odense C. Se herunder hvornår næste hold afholdes. 

 

Din investering

1550 kr. som engangsbetaling eller som ratebetaling fordelt over 2 rater á 775 kr. (1. rate trækkes med det samme, og næste trækkes efter 31 dage). 

Læs om tilskud fra danmark her
Se holdoversigten her

12 ugers online træningsprogram

- få sprød bækkenbund og stærk mor-krop!

12 ugers online genoptræningsprogram til dig, der vil have fladere mave, tørre trusser og vil være fri for smerter, der forhindrer dig i alt fra løbeture til at bære dit barn eller sex med din partner.

Er det her dig?

ReFIT online

Få gratis “Mine 5 bedste tricks til en velfungerende bækkenbund”

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev.
Bare rolig! Ingen spam.
Kun underholdende nyhedsbreve fyldt med tips og gode råd til dig og din krop, hvad enten du er gravid eller har født for mange år siden:)