LYST til LYST

Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at 3,6 procent af dem der skilles, flytter fra hinanden, mens barnet er et år. 

Mange er slet ikke forberedte på, hvor meget et barn ændrer ved ens verden, og derfor kan konflikterne blive så store, at man kan ende med at flytte fra hinanden.

Vi byder velkommen til en formiddag for gravide, nybagte mødre eller småbørnsmødre, der bare gerne vil blive klogere på dem selv i forhold til deres sex- og samliv. 

Lyst til lyst - kun for kvinder (og jeres skønne babyer :-))

At blive mor er den vildeste gave og omvæltning en kvinde kan opleve. Vi vil give de små alt, bare de trives. Vi giver dem endda vores kroppe, når vi ammer og tilbyder dem ubegrænset hudkontakt.  At være så tæt med sin baby på den måde, kan være vidunderligt og skabe et unikt bånd mellem mor og barn. 

Men mange gange står der samtidig en (frustreret) partner på sidelinjen, som også gerne vil have mors opmærksomhed og kontakt, og hvor det kan være svært at prioritere seksuelt samvær på voksenplan. Det kan også være, at kvindens lyst er dalet i takt med sin rolle som mor, eller at vi kvinder har svært ved at finde en plads til vores lyst - for er det i orden nogle gange at sætte os selv først? Måske er sex slet ikke på skemaet i disse måneder, og du undrer dig over, hvor, hvordan og hvornår det ophørte?

Denne formiddag sætter jeg fokus på kvinder og lyst og dykker ned i en række spændende emner:

  • Har du lyst?
  • Hvad er lyst egentlig?
  • At sanse med ’de små sanser’.
  • At være intim og sexet.
  • At tro og tilgive.
  • Og meget meget mere.

*****************************

DIN INVESTERING: 175,- inkl. lækker forfriskning, te og kaffe. 

Der er max antal pladser. 

*****************************

DATO: Torsdag d. 15. november kl. 10.15 - 12.00

STED: Træningssalen, MorsKrop, Rugårdsvej 55A, st. 5000 Odense C. (Gratis parkering)

JA TAK! Jeg skal med!

Om Ditte Winkel

Jeg er oprindeligt uddannet sygeplejerske, og jeg har også tidligere været hjemmegående mor, da min mand og jeg måtte sande, at hverdagen var for svær at få til at gå op som børnefamilie. Så jeg ved, ligesom mange af de yngre par jeg ser i min praksis, hvor opslidende og udfordrende det kan være for parforholdet, at balancere arbejds- og familieliv.

Jeg er lige nu ved at uddanne mig til både parterapeut og sexolog fra Sexologiskolen på Islands Brygge. Til sommer bliver jeg eksamineret og certificeret, men jeg har allerede startet min praksis op, hvor jeg har konsultationer med klienter, primært fra Trekantsområdet, ved siden af mit studie.

Jeg født og opvokset i Fredericia. Jeg er 34 år og gift, og har været sammen med min mand i over 15 år. Vi har sammen to friske drenge.

Læs mere om Dittes praksis her!

Sprød bækkenbund og stærk mor-krop!

12 ugers online genoptræningsprogram til dig, der vil have fladere mave, tørre trusser og vil være fri for smerter, der forhindrer dig i alt fra løbeture til at bære dit barn eller sex med din partner.

Er det her dig?

ReFIT online

Få gratis “Mine 5 bedste tricks til en velfungerende bækkenbund”

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev.
Bare rolig! Ingen spam.
Kun underholdende nyhedsbreve fyldt med tips og gode råd til dig og din krop, hvad enten du er gravid eller har født for mange år siden:)