Den (U)Perfekte Mor

"Den (U)Perfekte mor" er et foredrag om, hvordan du som kvinde er gearet til at få børn og være den bedste udgave af dig selv som - nu som mor. 

Du kan næsten ikke f**** det op!

 "Den (u)perfekte mor" er et foredrag om, hvordan du som kvinde er gearet til at få børn.

Din biologi er sammensat således, at din reptilhjerne ved, hvad den skal gøre, for at holde liv i dit barn. Det vil der være en masse sjove og overvældende fakta om i foredraget.

Men så vil der også være delen om, hvorfor vi kvinder er så gode til at slå os selv oveni hovedet med alt det vi ikke når eller formår.

Hvorfor vi får dårlig samvittighed hvis vi ikke ammer længe nok, ammer for længe, elsker for meget eller elsker for lidt, vælger karriere frem for et deltidsjob eller vælger at være hjemmegående frem for et arbejdsliv osv osv.

I vores egen optik er vi aldrig gode nok, og det skal stoppe!

Det vil jeg gerne stoppe.

Hjælpe mødre og kvinder med at elske dem selv i netop den rolle, de vælger at udfylde som mor.

Bare rolig! Vores børn skal nok elske os om 18 år, når de kigger tilbage på deres barndom og sige: "min mor var røvsej fordi..."

DIN INVESTERING

175,- inkl. lækker forfriskning, te og kaffe. 

Der et begrænset antal pladser. 
 

Praktisk

STED: Træningssalen, MorsKrop, Rugårdsvej 55A, st. 5000 Odense C. (Gratis parkering).

Foredraget henvender sig til alle kvinder, men er målrettet barslende mødre, hvilket også afsplejer tidspunktet:) Du må derfor også gerne tage dit barn med til foredraget. Har du pasningsmulighed, så benyt dig endelig også af det for at få mest muligt ud af foredraget. 

Datoer for foredraget

Torsdag d. 12. marts 2020 kl. 09.30 - 11.30

 

Tilmeld dig foredraget torsdag 12. marts 2020 kl. 9.30-11.30

Det nærvær og den anerkendelse Ditte mødte deltagerne med, gjorde at man turde åbne op, og dele de tanker, følelser og udfordringer, man hver især tumler med i rollen som mor. Og bare den måde man blev mødt, da man trådte ind af døren, gjorde at man følte sig oprigtigt velkommen og set. Har allerede anbefalet det til min svigerinde, søster og min højgravide veninde. Alle bør unde sig selv det, uanset om man lige er blevet mor, eller om man har været det længe.

Mor til to på2,5 år og 3 mdr.

Om Ditte Winkel

Jeg er uddannet og certificeret parterapeut og sexolog. Jeg arbejder til daglig ud fra min egen praksis, som er lokaliseret i Fredericia og hos MorsKrop i Odense, hvor jeg har konsultationer med klienter.

Derudover laver jeg radio for bl.a. P3, holder foredrag, underviser og er klummeskribent. 

Jeg er oprindeligt uddannet sygeplejerske, og jeg har også tidligere været hjemmegående mor, da min mand og jeg måtte sande, at hverdagen var for svær at få til at gå op som børnefamilie. Så jeg ved, ligesom mange af de yngre par jeg ser i min praksis, hvor opslidende og udfordrende det kan være for parforholdet, at balancere arbejds- og familieliv.

Jeg født og opvokset i Fredericia. Jeg er 36 år og gift, og har været sammen med min mand i over 15 år. Vi har sammen to friske drenge på 6 og 8 år.

Læs mere om Dittes praksis her!

12 ugers online træningsprogram

- få sprød bækkenbund og stærk mor-krop!

12 ugers online genoptræningsprogram til dig, der vil have fladere mave, tørre trusser og vil være fri for smerter, der forhindrer dig i alt fra løbeture til at bære dit barn eller sex med din partner.

Er det her dig?

ReFIT online

Få gratis “Mine 5 bedste tricks til en velfungerende bækkenbund”

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev.
Bare rolig! Ingen spam.
Kun underholdende nyhedsbreve fyldt med tips og gode råd til dig og din krop, hvad enten du er gravid eller har født for mange år siden:)