Den (U)Perfekte Mor

 "Den (u)perfekte mor" er et foredrag om, hvordan du som kvinde er gearet til at få børn.

Du kan næsten ikke fucke det op.

Din biologi er sammensat således, at din reptilhjerne ved, hvad den skal gøre, for at holde liv i dit barn. Det vil der være en masse sjove og overvældende fakta om i foredraget.

Men så vil der også være delen om, hvorfor vi kvinder er så gode til at slå os selv oveni hovedet med alt det vi ikke når eller formår.

Hvorfor vi får dårlig samvittighed hvis vi ikke ammer længe nok, ammer for længe, elsker for meget eller elsker for lidt, vælger karriere frem for et deltidsjob eller vælger at være hjemmegående frem for et arbejdsliv osv osv.

I vores egen optik er vi aldrig gode nok, og det skal stoppe.

Det vil jeg gerne stoppe.

Hjælpe mødre og kvinder med at elske dem selv i netop den rolle, de vælger at udfylde som mor.

Bare rolig vores børn skal nok elske os om 18 år, når de kigger tilbage på deres barndom og sige: "min mor var røvsej fordi..."

 

*****************************

DIN INVESTERING: 175,- inkl. lækker forfriskning, te og kaffe. 

Der er max antal pladser. 

*****************************

DATO: Torsdag d. 31. januar kl. 10.00 - 12.00.

STED: Træningssalen, MorsKrop, Rugårdsvej 55A, st. 5000 Odense C. (Gratis parkering).

 

JA TAK! Jeg skal med!

Om Ditte Winkel

Jeg er oprindeligt uddannet sygeplejerske, og jeg har også tidligere været hjemmegående mor, da min mand og jeg måtte sande, at hverdagen var for svær at få til at gå op som børnefamilie. Så jeg ved, ligesom mange af de yngre par jeg ser i min praksis, hvor opslidende og udfordrende det kan være for parforholdet, at balancere arbejds- og familieliv.

Jeg er lige nu ved at uddanne mig til både parterapeut og sexolog fra Sexologiskolen på Islands Brygge. Til sommer bliver jeg eksamineret og certificeret, men jeg har allerede startet min praksis op, hvor jeg har konsultationer med klienter, primært fra Trekantsområdet, ved siden af mit studie.

Jeg født og opvokset i Fredericia. Jeg er 34 år og gift, og har været sammen med min mand i over 15 år. Vi har sammen to friske drenge på 5 og 7 år.

"Den (u)perfekte mor" er en efterfølger til foredraget LYST til LYST  som Ditte også afholder her i huset.

Læs mere om Dittes praksis her!

Sprød bækkenbund og stærk mor-krop!

12 ugers online genoptræningsprogram til dig, der vil have fladere mave, tørre trusser og vil være fri for smerter, der forhindrer dig i alt fra løbeture til at bære dit barn eller sex med din partner.

Er det her dig?

ReFIT online

Få gratis “Mine 5 bedste tricks til en velfungerende bækkenbund”

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev.
Bare rolig! Ingen spam.
Kun underholdende nyhedsbreve fyldt med tips og gode råd til dig og din krop, hvad enten du er gravid eller har født for mange år siden:)