Book et foredrag

Foredrag: #Kærlighedtilmorkroppen

I dette foredrag vil du blive klogere på den forvandling, der sker i kvindekroppen under graviditet og fødsel/kejsersnit. Du vil få et unikt indblik, hvordan du kan skabe gode forudsætninger for mor-kroppen, herunder dit underliv, så den holder sig stærk hele livet og kan holde til de udfordringer, du møder.

Foredraget hedder #kærlighedtilmorkroppen, fordi det er MorsKrops mission at få kvinder til at afstemme forventninger med deres krop. Alt for mange bliver utålmodige og skuffede over deres efterfødselskrop, når den har ydet den kæmpe indsats, det er at sætte et barn i verden. Med den rette portion tålmodighed og viden om kroppen, vil du opleve en helt anden accept og kærlighed til morkroppen.

Dette foredrag er målrettet dig, der er gravid, mor på barsel eller bare mor.

Foredraget varer 2 timer hvoraf der afsættes ca. 20-30 min. af til praktisk afprøvning. 

Pris: 5000,- + befordring jf. gældende takster. 

 

Foredrag: Inkontinens i idrætten

Overraskende mange unge piger (og faktisk også drenge) døjer med inkontinens i forbindelse med deres sport. Især sportsgrene som springgymnastik, hvor der er hårde afsæt og landinger, som er en stor belastning for bækkenbunden.

Desværre tales der ikke om inkontinens og vi risikerer at mange fravælger deres sport af den årsag.

På dette foredrag vil Kate give et indblik i, hvor udbredt et problem inkontinens blandt idrætsudøvere er, hvordan bækkenbunden fungerer, samt hvilken forskel bækkenbunden kan give, hvis den får den rette opmærksomhed. 

Foredraget er især målrettet højskoler, efterskoler, foreninger og lignende, der tilbyder idræt. Det kan være gymnastik, der er i fokus, men det kan også relevant inden for sportsgrene såsom håndbold, fodbold og fitness.  

Inden foredraget vil der blive sendt et spørgeskema afsted til foredragsdeltagerne, da foredraget tager udgangspunkt i problemtikken specifikt hos jer.  

Foredraget varer 2 timer, hvoraf der afsættes ca. 20-30 min. af til praktisk afprøvning/øvelser. 

Pris: 5000,- + befordring jf. gældende takster. 

Kontakt Kate her!

12 ugers online træningsprogram

- få sprød bækkenbund og stærk mor-krop!

12 ugers online genoptræningsprogram til dig, der vil have fladere mave, tørre trusser og vil være fri for smerter, der forhindrer dig i alt fra løbeture til at bære dit barn eller sex med din partner.

Er det her dig?

ReFIT online

Få gratis “Mine 5 bedste tricks til en velfungerende bækkenbund”

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev.
Bare rolig! Ingen spam.
Kun underholdende nyhedsbreve fyldt med tips og gode råd til dig og din krop, hvad enten du er gravid eller har født for mange år siden:)