Ammekursus

Forberedende ammekursus for dig som er gravid og din partner

Hvis du kan nikke genkendende til ét af følgende udsagn, så er dette forberedende ammekursus helt sikkert noget for dig:

  • Det er da naturligt at amme. Så mon ikke det hele løser sig af sig selv?
  • Jeg har tidligere haft problemer med min amning.
  • Jeg er bekymret for, om jeg vil have nok mælk, da jeg ikke havde nok ved mit første barn.
  • Mine brystvorter er indadvendte - jeg er meget i tvivl om, hvorvidt jeg overhovedet vil kunne amme. 

Som førstegangsmor overvejer man sjældent, at amning kan være noget, det er værd at forberede sig på, inden man står (eller, måske nærmere, sidder i det). Jovist, de fleste har vel et ønske om at kunne amme sit barn, men det er et fåtal, der ved, hvor meget det kan give at være godt forberedt, fuldstændig ligesom man forbereder sig på fødslen.

MorsKrops underviser, Johanne Jørgensen, har tidligere været tilknyttet neonatalafdelingen og arbejdet på Vuggen, begge dele på OUH. Her har hun hjulpet mange mødre med at få den bedste start på amningen af deres barn og har givet dem et rigtig god fundament for, at amningen kan blive ved at være en god oplevelse for både mor og barn. Johanne er tidligere international cert. ammevejleder og deler ud af sin viden og erfaring på dette kursus. 

Johanne afholder ammekursus den første mandag i hver anden måned kl. 18.30 - 21.00. 

Der er et begrænset antal pladser, så der vil være rig mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål. Din mand er også MEGET velkommen for kun 100,- (Johanne har gjort ammekurset yderst mandevenligt;-)

Derudover får du adgang til en lukket Facebook-gruppe, som kun deltagere på kurset har adgang til. Her vil både Johanne og Kate være til rådighed til at besvare spørgsmål.

Jeg er blevet mere afslappet omkring det i forhold til at jeg ved det kan lykkes hvis jeg selv tror på det. Jeg har fået de forskellige ammestillinger på plads, så jeg har lidt at vælge i mellem.

Diie, førstegangsgravid

Nu ved jeg at det er normalt ar føle de forskellige ting, som vil komme de første par dage, og at man ikke skal give for hurtigt op, fordi det er det hele værd når det lykkedes.

Mie, førstegangsgravid

Føler mig mere sikker ift. teknik og gode råd. Er bedre rustet ift hvad det egentlig kræver for at få amningen i gang hen over de første dage/uger. Jeg har allerede anbefalet det til min sund start sammen gruppe.

Trine, førstegangsgravid

Garanti

Vi er så sikre på, at du får så mange gode ting med fra dette kursus, at vi lover dig FULD RETURET, hvis du oplever ikke at kunne hive ét eneste råd eller redskab op fra "rygsækken" (fra kurset), når du skal i gang med amningen. 

Vi ønsker at give dig og dit barn den bedste start med en viden, som du ikke skal til at lære, når dit overskud er allermindst. 

Henter datoer...

12 ugers online træningsprogram

- få sprød bækkenbund og stærk mor-krop!

12 ugers online genoptræningsprogram til dig, der vil have fladere mave, tørre trusser og vil være fri for smerter, der forhindrer dig i alt fra løbeture til at bære dit barn eller sex med din partner.

Er det her dig?

ReFIT online

Få gratis “Mine 5 bedste tricks til en velfungerende bækkenbund”

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev.
Bare rolig! Ingen spam.
Kun underholdende nyhedsbreve fyldt med tips og gode råd til dig og din krop, hvad enten du er gravid eller har født for mange år siden:)