Corona Update

VIGTIG INFO IFM. COVID19 OG VORES FORHOLDSREGLER (Opdateret d. 28/1-21):

OPDATERING 28/1-2021:

- Vi er ikke omfattet af nedlukningen og forsamlingsforbuddet og holder fortsat åbent. 

- Vi fortsætter med at afvikle alle vores konsultationer herunder både fysioterapi og massage.

- Vi har åbent for fysisk fremmøde på følgende genoptræningshold: FIT til fertilitet, FIT til fødsel, FIT efter fødsel, FIT efter kejsersnit, BarnevognsCross og FIT til hverdagen. 

- Ved holdtræning bæres der mundbind i det omfang det er muligt. Det afhænger af antallet af deltagere på hvert hold mm. Er man af fysiologiske årsager fritaget for at bære mundbind, er dette selvfølgelig også tilladt.  

- Der skal bæres mundbind ved behandlinger. Dog ikke når man ligger med ansigtet nedad. 

- Det er muligt at være med til holdtræningen online live hjemmefra, såfremt man er forhindret i at komme. 

Normale forholdsregler: 

- Du må selvfølgelig ikke møde op til din konsultation eller til holdtræning ved symptomer på COVID-19 herunder: feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine og muskelømhed, som hos nogle kan være ledsaget af symptomer fra næsen. 

Vi gør alt for ikke at aflyse din tid, derfor beder vi dig også om at gøre hvad du kan for at overholde din aftale. 
Skulle du alligevel blive forhindret i at møde op til din aftalte behandling skal afbud ske senest dagen før kl. 12.00 på behandlerens mail. Hvis ikke vi får dit afbud inden da, er vi desværre nødsaget til at fakturere dig med 50% af behandlingens pris, da vi ikke kan nå at booke tiden påny.
Ved udeblivelse betales det fulde beløb. 

- Kom så præcis til din tid som muligt, så du undgår for lang ventetid i loungen.

- Benyt dig af håndspritten i entreen inden du går ind i loungen og gentag inden du forlader fra klinikken.

- Der vil ikke være blade og aviser tilgængelige i loungen

- Der er adgang til te/kaffe - sørg for at spritte hænder af inden brug og medbring gerne selv en flaske vand.

- Når det er din tur, vil behandleren spørge ind til om du har symptomer på COVID-19.

- Medbring 1 lagen og 2 håndklæder til behandling

- Du er velkommen til at selv medbringe et mundbind til brug i klinikken (både til behandling og hold) for at bidrage til at mindske risikoen for smittespredning af COVID-19. 

- Overflader desincificeres efter hver klient og samt redskaber ved afholdelse af hold. 

 

TABTE TRÆNINGSGANGE OG VORES SERVICE

Der refunderes ikke for missede træningsgange uanset årsag, da du optager en plads på et hold, som vi ikke kan erstatte med en ny deltager efter opstart. 

Går man pga. sygdom (dette gælder også COVID-19) hos enten sig selv eller én i din husstand, glip af et antal træningsgange, må disse gange blive brugt på et tilsvarende hold (et af de andre dage/steder) indenfor din betalte træningsperiode, såfremt der er plads på det andet hold. 

Ubrugte gange / afbudgange kan ikke overføres til en ny runde/periode, medmindre, man tilmelder sig en ny runde. Her vil du have "de gamle afbudsgange" tilgode, til at kunne bruge på et af de andre kørende hold, såfremt der er plads. Dette er også gældende hvis du som gravid, fog .eks. føder før tid og dermed går glip af de resterende gange. Tilmelder du dig et efterfødselshold, vil du have de missede gange tilgode.

Går du på et efterfødselshold, kan du kun overføre dine afbudsgange hvis du efter runden er slut, tilmelder dig et nyt hold f.eks. vores fortsætterhold. 

FORBEHOLD

MorsKrop.dk tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer/fyldte hold eller efterfølgende aflysning grundet for få tilmeldte.

Hvis holdet/arrangementet må aflyses på grund af krig, naturkatastrofer, terror, strejker, snestorm pandemier eller epidemier betragtes dette som force majeure, hvormed retten til erstatningsundervisning eller tilbagebetaling af kursusgebyr bortfalder.

Vi vil dog, så vidt det er muligt, tilbyde onlineundervisning i stedet for holdtræning med fysisk fremmøde, såfremt der kommer en nedlukning af klinikken som følge af ovenstående. 

Læs mere under vores handelsbetingelser

Har du spørgsmål, så skriv til os herunder, så vi kan hjælpe dig:)

12 ugers online træningsprogram

- få sprød bækkenbund og stærk mor-krop!

12 ugers online genoptræningsprogram til dig, der vil have fladere mave, tørre trusser og vil være fri for smerter, der forhindrer dig i alt fra løbeture til at bære dit barn eller sex med din partner.

Er det her dig?

ReFIT online

Få gratis “Mine 5 bedste tricks til en velfungerende bækkenbund”

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev.
Bare rolig! Ingen spam.
Kun underholdende nyhedsbreve fyldt med tips og gode råd til dig og din krop, hvad enten du er gravid eller har født for mange år siden:)