Psykomotorisk terapi

Mangel på overskud?

Når vi er stressede, eller kroppen er i ubalance, udsættes kroppen for en kemisk reaktion, der har betydning for vores psykiske tilstand. Og det er netop den kobling mellem krop og psyke, som en psykomotorisk terapeut bevidstgør.

Hos MorsKrop ved vi at mor-livet er hårdt. At blive mor er naturligvis stressende for kroppen, men hvordan håndterer vi den stress? 

Marie kan tilbyde trivselssamtaler om dét at skulle være mor eller om, at være blevet mor med alt hvad det indebærer. Det kan f.eks. være forholdet til kroppen efter fødsel og eventuelle komplikationer, relation til barnet og parforholdet, tanker om eget ophav og rollen som mor. Et rum til at italesætte glæder og bekymringer, det svære og overvældende, samt alt det vi ikke taler om i samfundet. 

Behandlingen er inklusiv blid kropsbehandling, der balancerer nervesystemet og tillader de refleksioner, der er kommet op i samtalen, at finde sin plads på de rette hylder. Kropsbehandlingen giver mulighed for at komme ned i kroppen igen og slippe/rumme bekymringer, myldertanker og uro. 

 

10% RABAT PÅ BEHANDLINGER HELE OKTOBER

Brug denne rabatkode ved booking: HC8F84648B

BOOK EN TID HER Se priser her

Marie Østerby Chakravarty

Jeg er 30 år og gift med Thorbjørn. Sammen har vi Nor fra september 2017.

Jeg er psykomotorisk terapeut og læser pædagogisk psykologi på Aarhus universitet. Jeg brænder for, at du trives i din hverdag som mor. 

Som ny mor opdagede jeg, hvor svært det kan være, at passe på sig selv når man har et lille barn. Hos mig får du et uforstyrret rum til at tale om det, der kan være svært og plads til at være dig. 

Samtalen er kombineret med blid kropsbehandling, så der er noget til hovedet og noget til kroppen. 

Du lærer hvordan du kan passe på dig selv, så du kan passe på dit barn og dit parforhold - og have det godt i din hverdag som mor.

Sprød bækkenbund og stærk mor-krop!

12 ugers online genoptræningsprogram til dig, der vil have fladere mave, tørre trusser og vil være fri for smerter, der forhindrer dig i alt fra løbeture til at bære dit barn eller sex med din partner.

Er det her dig?

ReFIT online

Få gratis “Mine 5 bedste tricks til en velfungerende bækkenbund”

Du bliver samtidig skrevet op til mit nyhedsbrev.
Bare rolig! Ingen spam.
Kun underholdende nyhedsbreve fyldt med tips og gode råd til dig og din krop, hvad enten du er gravid eller har født for mange år siden:)