Gravid træning Odense

Ammekursus


Forberedende ammekursus for gravide eller nybagte mødre i Odense

Forberedende ammekursus for gravide eller nybagte mødre ved jordemoder Marina Ravn. Ammekurset vil ske som en del af en jordemoderkonsultation. En jordemoderkonsultation hos Marina vil have præcis det omdrejningspunkt som du ønsker.

Forberedende ammekursus for dig der er gravid og din partner


amning ammekursus MorsKrop.

Hvis du kan nikke genkendende til ét af følgende udsagn, så er dette forberedende ammekursus helt sikkert noget for dig:

✓  Det er da naturligt at amme. Så mon ikke det hele løser sig af sig selv?
✓  Jeg har tidligere haft problemer med min amning.
✓  Jeg er bekymret for, om jeg vil have nok mælk, da jeg ikke havde nok ved mit første barn.
✓  Mine brystvorter er indadvendte - jeg er meget i tvivl om, hvorvidt jeg overhovedet vil kunne amme. 

Har jeg behov for forberedelse?


Som førstegangsmor overvejer man sjældent, at amning kan være noget, det er værd at forberede sig på, inden man står (eller, måske nærmere, sidder i det). Jovist, de fleste har vel et ønske om at kunne amme sit barn, men det er et fåtal, der ved, hvor meget det kan give at være godt forberedt, fuldstændig ligesom man forbereder sig på fødslen.

Jeg er blevet mere afslappet omkring det i forhold til at jeg ved det kan lykkes hvis jeg selv tror på det. Jeg har fået de forskellige ammestillinger på plads, så jeg har lidt at vælge i mellem.

Ditte, førstegangsgravid

Marina deler ud af sin viden og erfaring


Marina Ravn Jordemoder Odense MorsKrop.

MorsKrops jordemoder Marina Ravn har opnået erfaring inden for amning igennem sit arbejde på barselsafdelingen i bla. London og Oslo.

Hun har sideløbende taget kurser i amning og holder sig hele tiden opdateret på den nyeste viden.

Selvom amning er en naturlig ting er det stadig noget mor og barn skal lære og det gør en stor forskel at have en viden om amning og være godt forberedt på det kommende forløb. 

Nu ved jeg at det er normalt at føle de forskellige ting, som vil komme de første par dage, og at man ikke skal give for hurtigt op, fordi det er det hele værd når det lykkedes.

Mie, førstegangsgravid